“DROGIRAO ME JE I SILOVAO, A BILA SAM NEVINA”: Supruga poznatog pevača sa suzama u očima otkrila užasan detalj o kojem je s razlogom ćutala…

Vijesti

Žrtve nasilja očigledno su svuda oko nas samo je pitanje kada će koja dama skupiti hrabrosti da javno progovori o tome… Bilo da je poznata široj javnosti ili ne, bol kod svake pripadnice lepšeg pola je isti. Kroz to je prošla i Peni Lankaster!

Supruga pevača Roda Stjuarta je prošla pravu golgotu na početku svoje karijere manekenke.Nju je silovao poznati dizajner koji je danas jedan od uspešnijih u svetu…

Sa suzama u očima, Peni se u jednoj emisiji prisetila svega i progovorila o tome.

” Pre nego smo stigli, rekao je da mora da ode po nešto što je zaboravio u svojoj kući. Išla sam s njim, nudio mi je piće. Sledeće čega se sećam bilo je da sam ležala na stomaku na krevetu, a on je bio na meni. Videlo se da uživa, ali ja…”  kazala  je Peni.

Zbog svega je preživela veliku traumu jer nikome od svojih zbog sramote nije smela da saopšti istinu… U samoj emisiji je naglasila da mlade dame koje dožive sličnu sudbinu, moraju da dignu glavu i suoče se sa istinom. Pogotovo one koje na taj način izgube nevinost kao što se, kako i sama kaže, i njoj desilo.

Peni je sada u srećnom braku sa Rodom, a nedavno su proslavili i deceniju svoje ljubavi…

Blic

Podijeli članak: