DRAMA U NOVOM SADU Muž batinama terao ženu da prizna prevaru, gurnuo je s mosta u Dunav, a onda rekao da se ubila??!

Vijesti

Zoran Grahovac (48) iz Novog Sada je uhapšen zbog osnovane sumnje da je s Mosta slobode u Novom Sadu bacio suprugu Marijanu Grahovac (40) i ubio je…
Prema za sada još uvek nezvaničnim saznanjima, ovo se ubistvo  dogodilo u petak oko jedan sat iza ponoći kada je par koji je automobilom išao preko mosta posle svađe zastao, a nesrećna žena je izašla iz automobila.Za sada se sumnja da je svemu prethodila burna svađa, da su se supružnici raspravljali. Muškarac je, navodno, u naletu besa i ljubomore nju iste večeri i tukao, ali kuda su se uputili i zašto, nije još utvrđeno – navodi naš izvor upoznat sa slučajem.

Prema nezvaničnim informacijama, Marijana je u jednom trenutku dok su prelazili preko novosadskog mosta zatražila da izađe iz automobila, ali za sada nije razjašnjeno šta se posle toga dogodilo…

“Policiju je pozvao suprug i kazao da je žena pokušala da izvrši samoubistvo i da je skočila sa mosta” govori naš izvor.

Međutim, kako saznajemo, sumnja se da je Grahovac u trenutku besa sam bacio svoju suprugu s mosta.

“Njih dvoje prethodno su se posvađali i, navodno, on je mislio da ga supruga vara. Tukao ju je i terao da prizna prevaru. Kad je izašla iz kola, gurnuo ju je i ona je pala u Dunav” govori izvor „Blica“.
On je, prema našim saznanjima, negirao da je gurnuo ženu sa mosta, već je ostao pri tvrdnjama da je ona sama skočila nakon njihove svađe.Kako nezvanično saznajemo, u kolima kojima je muškarac upravljao, ostali su tragovi borbe.

– Na suvozačevom mestu, kao i na zadnjim sedištima ostali su tragovi krvi. Sumnja se da pripadaju pretučenoj ženi – kaže izvor „Blica“.

U novosadskom Višem tužilaštvu potvrdili su za „Blic“ da se sumnja da je reč o ubistvu.

 “Muškarcu je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo na štetu svoje supruge. U tom roku biće doveden na saslušanje ” rekli su iz tužilaštva.U tužilaštvu nisu mogli da otkriju više informacija rekavši da se radi o predistražnom postupku, te da će se nakon saslušanja odlučivati o eventualnom pritvoru.

Na početku mosta i izlasku iz tunela na Mišeluku navodno postoje kamere koje snimaju saobraćajne prekršaje, ali za sada nije poznato da li su one u funkciji i da li su bile dovoljno blizu da zabeleže ovaj nemili događaj.

Telo do sada nije nađeno

Odmah po prijavi da se nesrećna žena našla u Dunavu policija je počela potragu za njom. U petak su se u potragu uključili i ronioci Žandarmerije koji su pretraživali prostor od mosta, a potraga je u petak pred noć zaustavljena u blizini Sremskih Karlovaca, a telo i dalje nije nađeno…

blic.rs

Podijeli članak: