DRAMA!!! Kiji pozlilo posle očeve sahrane, ona i Sloba se JOŠ NE VRAĆAJU U RIJALITI!

Rijaliti

Kako SVET za sada saznaje, Kiji Kockar pozlilo je nakon očeve sahrane! Ona se nije osećala dobro na putu od Zrenjanina do Šimanovaca, gde se snima rijaliti Zadruga.

Kristinu je produkcija odvela u bolnicu kako bi joj bila ukazana pomoć…Očekuje se da se ona i njen suprug Slobodan vrate u rijaliti u večernjim satima.

Poslednje reči koje je Kija uputila svom pokojnom ocu su potresle sve prisutne na sahrani. Kija je prvo progovorila o odnosu sa suprugom Slobom.

“Dugo godina smo zajedno, on me najboolje poznaje i normalno je da bude uz mene. U šoku sam i ne znam šta pričam. Kao što je on rekao, posle ove tragedije vidite šta su pravi problemi. Samo želim ovo da završim, prvi put mi je umro neko blizak, još uvek ne znam kako da se ponašam šta da radim, bitno mi je samo da imam njegovu podršku”, kazala je Kristina i dodala:

“Moja porodica zna da je on još uvek moj suprug, na stranu svega što se desilo, on i ja smo i dalje muž i žena, on je i dalje dobra osoba i čovek. Znam da je mnogo ljudi došlo, jer su svi znali ko je Miša Kockar, svi su ga poštovali… Mislim da mu nisam rekla da ga volim, ima milion stvari koje mu nisam rekla, gde sam putovala i šta sam radila”, kazala je Kristina…

svet

Podijeli članak: