DRAGANINA HIT ISPOVIJEST: Ljubavnika policajca sam ostavila golog u šumi! To je bila osveta za ono što je uradio…

Vijesti

Dragana iz Gospića je  otvorila svoju dušu i ispričala veoma šokantnu osvetu koju je napravila svom ljubavniku. Naime, ona je tada  imala samo 19 godina kada se zabavljala sa desetak godina starijim policajcem. Nakon izvijesnog vremena on je prestao da joj se javlja, a kada ga je pozvala, saopštio joj je da ga više ne uznemirava jer se on oženio.

Dragana je svoju životnu priču otkrila u emisiji koja je emitovana prije 5 godina, ali njena priča se i dan-danas uveliko prepričava…

Ona se tada osjećala iskorišteno pošto mu je finansijski pomagala i davala pare za izgradnju kuće. Nakon prvobitnog očaja, odlučila je da mu se osveti, kad tad.

“Od našeg zadnjeg susreta prošle su tri godine. Pozvao me. Nakon što sam prekinula i dobro se isplakala, pozvala sam ja njega uz riječi da mi je pukla guma pa nisam mogla da razgovaram.”

 

Pitala sam ga: “pa ljubavi stara ima li ikakve šanse da se ti i ja vidimo? Uslijedio je potvrdan odgovor” , ispričala je tada Dragana.Dogovorili su sastanak, dva dana pred Novu godinu, u vrijeme njegove smjene dok je bio na policijskoj dužnosti.

“Bio je decembar, zima, veoma hladno, a ja upalila grijanje u autu na najjače. Skinem se u grudnjak i gaćice, on potpuno go. Sjedišta vrela, upalila grijače” , nastavila je svoju priču Dragana.

Ljubavniku je tada bilo potrebno ćebe, izašao je iz kola da ga uzme iz gepeka. Dragana je zaključala sva vrata i stisla pun gas!!!

 

Policajac-ljubavnik je  ostao golo*uz u šumi, nakon čega je morao pješačiti tri kilometra od Gospića do Otočca kako bi došao do mjesta gdje mu je Dragana izbacila stvari.

 

Jeste da mu je sada bivša, ali će je se zasigurno sjećati čitav život!!!

(Kurir)

Podijeli članak: