DRAGANA oštro UDARILA NA KOLEGINICU: Nisam ja kao Goca Tržan pa da jurim PILETINU

Lifestyle

Naša poznata folk pevačica Dragana govori  da ima veoma mlade udvarače ali da ona nikada ne bi bila sa mlađim muškarcem…

Dragana Mirković će u januaru napuniti 49 godina a kako govori, na nastupima joj i dalje prilaze mnogo mlađi muškarci. Ona ipak naglašava da se uopšte ne pali na klince kao njena koleginica Goca Tržan ili slavna glumica Šeron Stoun koje su u vezama sa više od deceniju mlađim muškarcima.

Dragana govori da je za nju mnogo i što je njen suprug Toni Bjelić od nje mlađi pet godina, pa “piletinu” ne gleda.

“Redovno mi na nastupima prilaze momci od 18 i 20 godina. Dobijam i poruke od njih. Pišu mi da me vole, ali ja na te izlive nežnosti gledam kao na nešto slatko i simpatično “ kazala  je Dragana za “Informer”.

Ona još tvrdi da nikada nije bila u iskušenju da nešto uradi sa nekim od mladih udvarača…

“Ma ja ne mogu da poverujem da toj deci mogu da se dopadnem kao žena. Njihove komplimente ne tumačim na pogrešan način, jer sam svesna svojih godina. Znam ko sam i šta sam i takvi laskavi komentari me ne mogu pomeriti. Ja ne bih mogla ja poput Goce Tržan ili Šeron Stoun da budem sa toliko mlađim muškarcima. Moj Toni je pet godina mlađi od mene i to je granica ispod koje ne mogu da idem”  kazala je ubedljivo Mirkovićeva.

Pevačica se također  osvrnula i na to što je modni kreator Saša Vidić stalno proziva.

“Nije mi bitno da li sam žena sa stilom, nego sa stavom. Meni je samo stalo do mišljenja i suda običnih ljudi. Modni kritičari mi ne znače ništa. Na primer, Saša Vidić, čija sam ja meta često smetaju ljudi koji imaju svoj stav i koji se ne obaziru na njegove komentare. Ja sam brend i mogu da ponesem šta hoću, tako da se izvinjavam samozvanim stilistima “ rekla  je Dragana na kraju.

Srbijadanas

Podijeli članak: