(FOTO) BAHATA ESTRADNA: Brena ima milione, a OPET KRADE STRUJU!

Estrada

Prema pisanju dnevnog lista Informer naša velika estradna zvezda Lepa Brena i njen suprug, bivši teniser Slobodan Živojinović, su uhvaćeni od strane Elektrodistribucije Beograd u višemililonskoj krađi struje.

Da dobro ste pročitali.

Sa brojila luksuzne vile na Bežanijskoj kosi, inače kuće poznatog bračnog para Živojinović , skinute su plombe i presečeni su merni kablovi, zato su merači na brojilu pokazivali manju potrošnju struje od one realne potrošnje. Iako se procenjuje da su Živojinovići na taj način oštetili Elektrodistribuciju za više miliona dinara, oni su svoj greh “oprali ” plativši samo  cenu od 400. 000 dinara.

Iz Elektrodistribucije Beograda kažu da su se za tu cifru nagodili sa poznatim bračnim parom , jer se protokol o namirenju duga sklapa samo za period od poslednje kontrole  koja je pokazala da su brojila ispravna, pa do trenutka kada je otkrivena ta krađa.

Na taj način Živojinovići ne da su platili manje struje nego što su potrošili, već su izbegli i sudski postupak jer su na vreme izmirili pomenuti dug.

Izvor: BEST

Podijeli članak: