Doživjeli pravi horor na moru: Spavali su u kući u Neumu, a onda je u po noći žena trčala sa…

Vijesti

Djevojku koja je krala po Neumu, je uhvatio vlasnik jedne kuće kojeg je pokušala također  opljačkati. Čitatelj E.O. je prenio je Bljesak.info svoje iskustvo sa ovom  kradljivicom, kojoj on očito nije prva žrtva.

Kazao nam je kako ga je supruga probudila u četiri sata ujutro, govoreći kako “žena odnese laptop”.

“Onako izgubljen u to doba mahinalno ustajem iz kreveta i počinjem trčati za njom. U jednom trenutku čujem kako odbacuje laptop da joj ne smeta pri bijegu. Čak sam i pao i ozlijedio nogu, ali u tom trenutku mi nije smetalo ni da sam slomio nogu jer u afektu ne znam što bi me moglo zaustaviti” ,govori ovaj  čitatelj i na to još  dodaje: “U jednom trenutku sam ugledao kako prelazi cestu i sakriva se pod jedan automobil na parkingu i onda usporavam da joj priđem.

Taman sam došao do automobila kad se u trenutku stvorio još jedan susjed koji je bio budan i gledao kako je ganjam. Ona je legla ispod automobila i pokušala da se podvuče pod isti. Nas dvojica smo je pritisnuli nogama i pozvali policiju koja je stvarno došla za tri minuta,”  govori  čitatelj detalje dramatičnog događaja.

Kazao je kako kradljivica u policijskoj stanici nije htjela ništa priznati više od sat vremena.

“Nakon sat vremena ispitivanja priznaje da je ulazila četiri puta u moju kuću (vrata su uvijek otvorena kao i kod 70% turista zbog vrućine) i iznosila malo po malo, a toliko spretno da niko od nas četvero nije ništa čuo. Uzela je četiri mobitela, četiri novčanika, nekih ruksaka, dva laptopa od kojih je onaj što je bacila i oštećen. Sve to je lagerovala u sobi koju je iznajmila oko 22 sata te noći i nalazi se u kući odmah do moje” kazao je čitatelj.

On još dodaje da je djevojka priznala krađe i odvela ih u sobu u kojoj su sve stvari bile na krevetu lijepo složene i spremne za prodaju.

“U 04.08 sati je slala nekome slike svih stvari koje je ukrala. Nisam ja jedini oštećen tu noć jer smo naslijedili još stvari manje vrijednih koje je ukrala na druga dva mjesta. Policija je tri dana tragala za njom, ali nisu imali dokaze i nije uhvaćena na djelu. Ne znam joj ime i prezime jer nisam ni pitao, samo su mi iz MUP-a rekli da će mi doći poziv za sud. Znam samo da je iz Hadžića” kazao  je čitatelj i na to još  dodao kako ne kradu samo muškarci nego i žene.

Pohvalio je policiju koja je tu noć radila na njegovom slučaju.

“Za policiju sve pohvale i ovako trebaju raditi svi u našoj policiji, profesionalni su bili do kraja i vidjelo se da im je stalo da se uhvati i da se nađu stvari” ,kazao  je čitatelj, koji je svoju priču iznio s ciljem da upozori druge građane na ovakve događaje…

Fokus

Podijeli članak: