DOZIVALA JE POGINULE KOLEGE: Preživela jer je ispala iz automobila

Vijesti

Radnici BIA krenuli su na berbu grožđa, pa završili pod velikim šleperom. Za Skrobonju, Milosavljevića i Jovića nije bilo spasa

“Pokušao sam da izbegnem direktan sudar, ali kao da su se nekako podvukli pod kamion” govori za “Novosti” S. T. iz Prijepolja, vozač kamiona, još uvek u ozbiljnom šoku posle stravične nesreće. Vozaču kamiona je uzet uzorak krvi rade analize, a srećom prošao je samo sa lakšim povredama.

Nesreća se dogodila kod Kruševca u subotu oko 10.45 kada je “fijat punto” beogradske registracije direktno naleteo na teretno vozilo u suprotnoj traci dok je pokušavao da pretekne vozilo iz Kruševca.

Poginuli su putnici iz automobila Gorica Jović (42), Dragana Skrobonja (41) i Dušan Milosavljević (45), a teško je povređena Jelena Ilić (34) – svi zaposleni u Bezbednosno-informativnoj ageniciji (BIA), koji su u privatnoj režiji krenuli na “Župsku berbu”, manifestaciju u Aleksandrovcu.
“Kamion se donekle i zaglavio u bočnu bankinu, skrenuo je udesno, a iza teretnjaka u kome je bila smeštena drvna građa – pelet ostalo je na desetine metara slomljene ili ulubljene zaštitne ograde “komentarisali su očevici.

Kako su rekli, prizor je bio jeziv, smrskani delovi automobila su bili svuda po putu.

Vatrogasci su tek nakon sečenja karoserije na “fijatu” uspeli da dođu do žrtava, a jedinu putnicu koja je preživela, spasilo je to što je u trenutku udesa bila na zadnjem sedištu auta i što je ispala iz njega. Ona je bila svesna i sve vreme je dozivala svoje prijatelje koji su poginuli. U nesreći zadobila je povrede glave, karlice i grudnog koša i odmah je otpremljena na lečenje u Beograd.

Inače, na putu ka Jasičkom mostu i na severnoj zaobilaznici se relativno brzo vozi, a ni preticanja nisu retkost.

 

 

( Izvor: Novosti)

Podijeli članak: