Događaj koji je šokirao BALKAN: Pojavio se snimak na kojem monstrumi Muriz Brkić i Avdija Selimović piju i pjevaju nakon što su ubili Arnelu Đogić

Vijesti

Cijeli BALKAN ostao je u šoku nakon saznanja o  stravičnim ubistvom 24-godišnje Arnele Đogić iz Olova.Nesrećnu djevojku ubili su  monstrumi Muriz Brkić i Avdija Selimović.

Nakon što se saznalo ko stoji iza ovog ubistva na društvenim mrežama je osvanuo i snimak pomenutog dvojca koji nakon ubistva uživa u kafani ispijajući alkohol.

Na pomenutom snimku može se vidjeti kako Brkić i Selimović piju i plešu u društvu nekoliko muškaraca.

Da se podsetimo Muriz Brkić i Avdija Selimović su priznali da su ubili Arnelu Đogić, tako što su joj zadali smrtonosne ubode nožem u vrat, a nakon čega su je bacili niz liticu.

Prema do sada dostupnim podacima, Selimović se na monstruozni čin odlučio kada je prvi put vidio svoju bivšu djevojku Arnelu s drugim muškarcem u Olovu. On je poslije tog dogadjaja sve pomno isplanirao i u svoj monstruozni plan uključio prijatelja i školskog druga Muriza Brkića.

Još uvijek je dilema je li neretna djevojka Arnela bila živa u trenutku kada su je, držeći je za ruke i noge, dvojica monstruma bacila sa stijene u korito Stupčanice.

Ova dilema bit će razriješena obdukcijom.

DnevniAvaz

Podijeli članak: