Rijaliti
0

Dobio ponudu i od Zadruge i od Parova: Evo za koji se rijaliti Zoki Šumadinac odlučio

Kada se na sceni pojavio Zoki Šumadinac,baš  niko nije ostao ravnodušan, a sada je svima priznao i da će ući u rijaliti. Naime, on je dobio ponudu od dvije televizije, ali je ipak izabrao da to bude “Zadruga 3”. “Dobio sam ponude od obe produkcije sa izvanrednim uslovima, koji se ne odbijaju. Nešto bolje uslove […]

Podijeli članak:
Dobio ponudu i od Zadruge i od Parova: Evo za koji se rijaliti Zoki Šumadinac odlučio

Kada se na sceni pojavio Zoki Šumadinac,baš  niko nije ostao ravnodušan, a sada je svima priznao i da će ući u rijaliti. Naime, on je dobio ponudu od dvije televizije, ali je ipak izabrao da to bude “Zadruga 3”.

“Dobio sam ponude od obe produkcije sa izvanrednim uslovima, koji se ne odbijaju. Nešto bolje uslove sam dobio od Željka Mitrovića inače velikog lafa i našli smo se na obostrano zadovoljstvo. Tako da početkom septembra Bože zdravlja useljavam se u Šimanovce. Veći podvig sam osjetio u Zadruzi, za sada je tako”  kazao je Zoki.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  BIO JE OŽENJEN KAD SAM ZATRUDNELA: Macina majka OTKRILA ISTINU O NJENOM OCU i razlog zbog kojeg ga Diskrecija NIKADA nije upoznala!!!

Po svemu sudeći, ova sezona napraviće pravi bum, jer je već nekoliko jakih imena u igri, par bivših zadrugara koji su i te kako bili zapaženi u prošlim sezonama, i nekoliko za sada nepoznatih osoba, koje će brzinom svjetlosti postati javne osobe…

Podijeli članak:

Napisano od moderator1

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!