Do sada nepoznat detalji o životu Marije Šerifović…

Estrada

U veoma zanimljivom  filmu “Ispovest”, koji je premijerno prikazan u krcatom Centru “Sava”,naša svima dobro poznata pevačica otkrila je zaista šokantne činjenice iz svoje prošlosti, između ostalog da je ocu oprostila što je nemilosrdno tukao majku Vericu tokom pijanstava, ali i da su je mnogo puta u životu emotivno povredili, kao i da je veoma tvrdoglava, sujetna i lenja…

Marija Šerifović, koja je izjavila da zauvek odlazi iz Srbije, na premijeri dugoočekivanog filma “Ispovest” u Centru “Sava” priznala je da voli žene, ali i da joj je otac bio  kockar i alkoholičar, te da su se često odigravali trenuci u kojima otac Rajko do iznemoglosti tuče majku Vericu.

Film je najavila pred prepunom salom rečima:

“Nisam nikada znala da gubim! Uvek sam u trenucima besa lomila sve oko sebe, a pobeđivala isključivo zbog sebe i svoje porodice! “kazala  je na početku filma pevačica, koja je potom iznela mnoge nepoznate detalje iz svog života.

Kako bi prvi saznali šta je to šokantno pevačica imala da iznese u ovom filmu, ali i kako bi je podržali, u publici se našlo mnoštvo ličnosti iz javnog života. Naravno, među prvima na premijeru su stigli Marijina majka Verica Šerifović i brat Danijel, a za njima pažnju svih prisutnih u holu privukle su Marijine kolege – Leontina, Vanesa Šokčić, Zorica Brunclik,, Miroljub Aranđelović Kemiš,, Snežana Đurišić,, Zlata Petrović, Buba Miranović i mnogi drugi…

Svet glume predstavljala je mlađana Nina Janković, a sasvim očekivano film su sa svojih sedišta pomno pratile i Marijine koleginice iz benda Bjuti kvins.

U igrano-dokumentarnom filmu, je pevačica kazala kako je u životu imala puno pogrešnim izbora, ali da je verom u Boga i uz pomoć dragih ljudi, prvenstveno majke, uspela da izađe na pravi put… Pričala je i o svom ocu Rajku, koji je, kako kaže, rasturio njihovu porodicu, tukao majku Vericu, ali mu je sve oprostila, iako nikad ne zaboravlja.

“Moj otac je bio kockar i to nas je sve mnogo koštalo. Mama i on su nekoliko puta raskidali, a mnogo joj je zla naneo. Nije imao granice u alkoholisanju, a kada je moja majka bila u devetom mesecu trudnoće, ostavio je i otišao sa drugom ženom, sa kojom je dobio Danijela”  rekla  je Marija, dodajući da se otac svim silama potrudio da joj uništi porodicu…

Po svemu sudeći Marijina prošlost je bila veoma teška i burna…

Međutim, sada se cela stvar oko Marijinog sek*ulnog opredjenjenja dodatno zakomplikovala. Naime Svet je došao do ekskluzivnih poruka između Marije i poznate pevačice sa naše Estrade. Pevačica je priznala da je se*ks sa Marijom bolji nego sa muškarce. A o kome se zaista radi čitajte u novom izdanje popularnog magazina.

 

Podijeli članak: