DNO DNA:Trudnicu na svadbi tukao pijani brat

Vijesti

“Dobila sam udarac u stomak ili me je neko gurnuo, više se ne sećam u toj svađi na svadbi. Mnogo sam se uplašila zbog svog zdravlja i zdravlja bebe koju nosim.” -govori ova preplašena majka.

Tim rečima opisuje dramatične trenutke devetnaestogodišnja trudnica iz jednog sela u okolini Aleksinca koja je zadobila udarac u stomak u tuči koju su 20. septembra oko 23 časa izazvala njena braća od tetke N. S. (26) iz Niša i N. S. (21) iz okoline Aleksinca.  Oni su uhapšeni zbog sumnje da su nakon međusobne tuče napali i pretukli grupu građana među kojima je bila i njihova sestra od tetke koja je u četvrtom mesecu trudnoće!

Kako „Blic“ saznaje, da stvar bude crnja, prebijanje su posmatrali još jedna trudnica koja je u sedmom mesecu trudnoće i četvorogodišnje dete!

Rođena braća su bila zajedno na svadbi u jednom ugostiteljskom objektu u Nišu, gde su pijani odlučili da međusobne razmirice reše pesnicama ispred lokala. Prišli su parkiranom BMW i udarili putnike, među kojima je bila i njihova trudna sestra od tetke. Bili su revoltirani jer im je suprug trudnice rekao da se smire.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu. Obojica su osumnjičena za nasilničko ponašanje, a stariji brat N. S. iz Niša i za napad na policajca.

Hitna pomoć je zbrinula povređene koji su zadobili samo lake tjelesne povrede.

 

Podijeli članak: