DNO DNA! NAKON S*KSA S NJOM, MIKI NAZVAO NADEŽDU GUSKOM: Miki pričao Slobi o svojoj akciji, ali je žestoko pokušao da ga prevari!!!

Rijaliti

Miki Đuričić i Nadežda Biljić su  prethodnog dana u popodnevnim satima imali akciju u kokošinjcu, misleći naravno da baš u tom ćošku nema kamera… Međutim, kada su vidjeli da i u tom dijelu postoje kamere koje su zabilježile cijeli njihov s*ks, odmah im se pokvarilo raspoloženje. Oboje su bili u velikom šoku, a Miki nije prestao da priča o onome što se dogodilo misleći da ništa od njegove priče neće otići u etar…

On je odlučio da se izjada Slobi Radanoviću, ali je ipak pokušao da sakrije pravu istinu. Međutim, Radanović je pročitao između redova i shvatio da ga Đuričić laže.

“Znaš šta sam ja radio? Ja sam mislio da neće doći ručak, i ja odem u drugo dvorište i uzmem jednu gusku i sredim, ne vidim da me kamera snima i ja već spremio vodu… Kad oni viču: “Evo stiže ručak”. Došli, oduzeli gusku, grdili, rekli da sam idiot, da ne smije to da se ponovi… Ko zna, možda ću snositi i posljedice. Sad se ja sekiram. Nisam znao da ima tamo kamera. Lijepo si ti meni rekao da u šteku ima kamera… Ja sam mislio da ima u prvom, da nema u drugom, ja sam tu gusku htio da uredim… Ja gledam ovamo, sve na ovu stranu, a ne vidim da je ona sa druge strane u ćošku… Kad sam ja vidio, stomak, utroba mi se prevrnula! “kazao  je Miki “u šiframa”.

” A neće ništa biti… “ kazao je Sloba…

“Grdili su, oduzeli gusku, sve… “ kazao  je Miki, a za one koji nisu toliko upućeni, “guska” je šifra za Nadeždu.

“Jok, daće ti gusku da paradiraš sa njom!” kazao je Sloba smijući se iz sveg glasa…

“Ja sam mislio da je kamera samo u prvom dijelu, da nema u drugom! Kad sam ja pogledao gore, kad sam vidio ono malo okruglo, presjela mi i guska i sve… Život mi se smučio! Au blama, au tuge!” kazao je Miki, ali Sloba mu nije povjerovao.

“Pa nisam ja gusan… “ kazao mu je Radanović koji je shvatio o čemu je riječ…

eksluziva

Podijeli članak: