Djevojku tjerali na odnos sa više od 10 muškaraca dnevno,ali njenu osvetu će pamtiti zauvijek!!!

Vijesti

Članovi međunarodne bande za trgovinu ženama uhapšeni su u Velikoj Britaniji nakon što je neimenovana Mađarica uspjela da pobjegne od njih i prijavi policiji strahote koje je proživjela za šest godina intimnog izrabljivanja. Ona je imala 20 godina kada je započela vezu sa 24-godišnjim Jenom Buraijem.

Burai je sada pred sudom u Southwarku osuđen u četvrtak na šest godina i osam mjeseci zatvora.

Odnos Buraija i nesretne Mađarice u početku je bio skladan, ali se pogoršao poslije nekog vremena i on ju je prisilio da radi kao pros*itutka u Austriji i Mađarskoj.

Djevojku je Burai  2013. prebacio u Britaniju gdje ju je natjerao da ima odnos sa više od deset muškaraca dnevno sve dok je, da bi izmirio dug, nije prodao drugom mađarskom državljaninu Zsoltu Blagi, poznatom kao “Zmija“.

Zatim su je odveli u bordel u londonskoj opštini Newham gdje ju je Blaga dvaput silovao prije nego što ju je primorao na odnos sa drugim muškarcima.

Poslije nekog vremena uspjela je nekako da pobjegne preko ograde i kontaktira policiju.

Istraga Scotland Yarda i mađarskih vlasti otkrila je veze ove dvojice kriminalaca sa međunarodnom bandom trgovaca ženama. “Independent“ piše da su istražitelji pretražili 39 adresa u Londonu, Cambridgeshireu i Mađarskoj, uhapsili 11 osoba i otkrili upeljanost bande u 50 javnih kuća u Peterborough i Londonu.

Vjeruje se da je banda seksualno izrabljivala više od 250 žena..

Blaga je za svoja zlodjela dobio 14 godina zatvora.

(Novi.ba)

Podijeli članak: