Djevojka prevarila momka sa njegovim ocem, nakon što je saznao…

Ljubav

Sama činjenica da vas neko vara je loša, a ako to partner čini sa vašim ocem, onda je još gora.  Momak je prevaru otkrio kada je pogledao u mobitel svog tate, koji ga je ostavio na kuhinjskom stolu. Nije mogao vjerovati šta je vidio na telefonu.

Djevojka ga prevarila s njegovim ocem, a on im se osvetio tako da će to pamtiti do kraja života!

Na forumu podijelio je fotografije prepiske za koju tvrdi da se odvijala između njegove djevojke i oca, a osim poruka, djevojka je ocu svog dečka slala i svoje gole fotografije za koje se pretpostavlja da su poslane nakon što su vodili ljubav.

U objavi koju je postavio na forum napisao je:

– Upravo sam saznao je me djevojka varala sa mojim ocem. Saznao sam tako što sam vidio na očevom mobitelu tu tajnu.

Dodao je da se njegov otac njegovoj djevojci u svakoj poruci obraća kao svojoj maloj tajni te je korisnike tog foruma zamolio za savjet.

– Šta da radi upitao je razočarani momak na forumu i pitao za savjet.

Na forum se ubrzo vratio sa screenshotovima poruka koje je izmijenio sa svojom djevojkom. Iako je ona prvo odbijala priznati da je imala nešto s njegovim ocem, polako je potvrđivala njegove navode, no rekla je kako joj to ništa nije značilo.

– Znam da ti je otac, ali znamo oboje da i on nije kao svaki normalan roditelj. Znam da sam pogriješila, OPROSTI MI. Baš mi je žao zbog svega. Ti si mi važan – jedna je od poruka koje mu je djevojka uputila.

Nakon cijele priče priznala mu je da je ga varala.

– Samo jednom, stvarno. Nije trajalo dugo i nije bilo isto kao s tobom. Zvuči gore nego što je. Javi mi se molim te, bolje ću ti sve objasniti ako porazgovaramo. Oprosti mi molim te – napisala je.

Priču o ovom prevarenom muškarcu pročitalo je i vidjelo već preko milion ljudi. Neki su se javili i napisali u komentaru kako su čak napravili pauzu tokom vožnje da bi do kraja pročitali poruku.

Podijeli članak: