ĐANIJEVA LJUBAVNICA UPALA NA SPLAV, RAZBIJALA ČAŠE I VIKALA: Naterao me je da abortiram posle 2 godine veze!!!

Lifestyle

Prošle nedelje na nastupu Radiše Trajkovića Đanija se desio veliki skandal!

Naime, na splavu se odjedom pojavila devojka koja je tvrdila da je njegova ljubavnica i pokušala je da se obračuna sa Đanijem pred svima.

“To se desilo oko četiri sata ujutro. Na splav je ušla crnokosa devojka, reklo bi se da ima blizu 40 godina. Tražila je da razgovara sa Đanijem…

Rekla je da je njegova ljubavnica već dve godine i da je naterao da abortira. Svi smo bili u šoku i zamolili smo je da sačeka da on završi nastup, pa neka se posle njih dvoje ispričaju ispred splava jer je unutra mnogo glasna muzika i ne može da se razgovara.

Insistirala je na tome da Đani odmah prekine nastup jer ona više neće da čeka, ali mi na to nismo pristali. Rekla je da se zove Nada i tako se iznervirala da je počela da baca čaše koje su stajale na pultu…

Onda je obezbeđenje došlo i udaljilo je sa splava, a ona je vikala da ga džaba štitimo jer ide ispred njegove kuće da ga čeka” rekao  je izvor sa lica mesta.

On je na to još dodao:

“Kada je Đani završio nastup, mi smo mu objasnili šta se desilo, a on je kratko rekao da je žena psihopata, da ga već godinu dana proganja i izmišlja priče o njemu… Rekao je da pokušava da mu uništi brak, ali da i Slađa zna ko je ona, tako da ništa nije postigla”.

Kurir

Podijeli članak: