DEVOJČICA PRESUDILA SEBI KANAPOM: Poljubila je brata, a potom se obesila…

Vijesti

Nesretnu devojčicu Marijana Golubović (15) u kotlarnici je pronašao brat, koji je pošao da je traži jer se dugo zadržala ložeći kotao…

Marijana Golubović (15) se obesila u četvrtak u svojoj porodičnoj kući u blizini sela Zlot kod Bora. Nesretnu devojčicu obešenu je o gredu kanapom za vešanje pronašao njen brat. Tinejdžerka je to veče u kući sedela i razgovarala sa bratom (maćehinim sinom) i jednim rođakom, dok su roditelji i deda trenutno  bili odsutni.

“U jednom momentu stigla joj je poruka na mobilni telefon. Ona ju je pročitala, a onda ustala, poljubila brata i rođaku i rekla da ide za tren da naloži kotao za grejanje u prostoriju iza kuće. Veselo je istrčala i ništa nije ukazvalo na ovakvu tragediju”  govori izvor koji je veoma blizak ovoj istrazi.

Prema rečima sagovornika,ova tragedija dogodila se na imanju u rejonu zvanom Dubrava, a u okolini Zlota. A da se nešto čudno dešava,, posumnjao je devojčicin otac Dragan.

“Otac je više puta zvao ćerku na telefon,, ali se ona nije javljala. Posle toga pozvala je njenog brata i pitao šta se dešava. Dečak je rekao da je Marijana otišla da naloži kotao i da se još nije vratila…. Nesrećni čovek, kao da je nešto slutio,, rekao je sinu da ode i pronađe sestru”  govori ovaj sagovornik.

Foto ilistracija download-11

Mnogo jeziv prizor obešene sestre o tavansku gredu na kojoj je visila kuka,, a za nju okačen kanap za vezivanje sena i obešena Marijana,, šokirali su njenog brata, koji je odmah obavestio oca.

” Prema rečima dečaka, on je najpre obišao čitavo imanje, a potom ušao u prostoriju u kojoj je video sestru obešenu o gredu”  govori ovaj izvor.

SRBIJADANAS

Podijeli članak: