Detalji strašne tragedije u Prijedoru: Alija zatekao suprugu s drugim, presudio im sjekirom nakon…

Vijesti

Alija Hrustić (1969) iz Prijedora nožem i sjekirom je ubio Azru Hrustić (1982) i Envera Halilagića (1976) iz Bihaća, jutros oko sedam časova u mjestu Kevljani, Srednji Jakupović,, grad Prijedor, tako javlja Anadolu Agency (AA).
Kako je za AA potvrđeno u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka policijski službenici su lišili slobode osumnjičenog, a nakon kriminalističke obrade uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teškog ubistva biće sproveden u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka radi ispitivanja…

“Uviđaj na licu mjesta obavio je držurni tužilac Okružnoj javnog tužilaštva Banjaluka Siniša Marković, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Prijedor. Tužilac je naložio da se preduzemu sve potrebne istražne mjere i radnje, kao i vještačenje radi utvrživanja svih okolnosti počinjenog krivičnog djela a naložena je i obdukcija beživotnih tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske. Istraga o krivičnom djelu teškog ubistva je u toku” kazali su u Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka.

Alija se nakon svega sam prijavio policiji nakon što je usmrtio svoju suprugu, s kojom u proteklih nekoliko mjeseci nije živio zajedno, te muškarca kojeg je s njom zatekao, saznaju “nezavisne” nezvanično.

Ženu i muškarca, je usmrtio u kući u mjestu Srednji Jakupovići, a u kojoj je ona kraće vrijeme stanovala.

Ta kuća, inače, nije vlasništvo supružnika.

Kako ističu mještani, koji Aliju poznaju još od ranije, riječ je o veoma mirnom muškarcu, za kojeg se nikad ne bi reklo da će nešto ovako učiniti. Kažu i da je u toku bila brakorazvodna parnica između supružnika…

fokus

Podijeli članak: