STARLETE SU IM UNIŠTILE BRAK Detalji razvoda Ace Lukasa i Sonje Vuksanović

Estrada

Trenutno nisam u stanju da pričam i rasuđujem pravilno. Razumite me, poručuje folk pevač, koji je podneo zahtev za razvod od druge supruge.

Nikad nisam bio neveran Sonji. Laži ne mogu da ugroze naš odnos, rekao je Aca nedavno
Pre nedelju dana, redakcija „Blica“ saznala je da se Aca Lukas razvodi. U želji da sakrije tu informaciju, pevač nas je pozvao moleći da ništa ne objavljujemo tvrdeći da to nije tačno.

Nekoliko dana kasnije podneo je zahtev za razvod! On i Sonja, s kojom ima ćerku, rastali su se posle sedam godina veze i pet godina braka.

 Česte svađe

Kako saznajemo, oni su odlučili da se razvedu zbog sve češćih svađa, a uzrok su, za mnoge možda neočekivano, starlete koje su se hvalile da su bliske s pevačem.

Najpre je to činila Maca Diskrecija, a zatim i Una Grujić.

Njihova poslednja svađa bila je kap koja je prelila čašu. Tokom žučne rasprave lomili su stvari u kući, Sonja je zatim kroz prozor bacila muževljeve stvari, a on se odselio iz njihovog doma na Voždovcu.  Una nevinašce

– Pokušavali su da spasu brak, jer su želeli da im ćerka Viktorija raste pored oba roditelja. Takođe, plašili su se osude javnosti s obzirom na to da je ovo njegov treći, a njen drugi brak. Međutim, nije im uspelo – kaže naš izvor blizak ovom paru.

On dodaje da je njihov brak bio na staklenim nogama duže vreme:
– Bračna idila je trajala prvih godinu dana, a onda su svađe bile sve češće. Kako su oboje temperamentni, neretko su po kući leteli tanjiri i čaše. Svađali su se, ali su se i voleli. Sonja mu je opraštala poroke, ali nije želela da pređe preko izjava starleta, koje su se javno hvalile bliskošću s njenim mužem.
Jedna od njih, Una Grujić, sada se predstavlja kao nevinašce.

Lukas mi je predložio da dođem kod njega u stan, što sam odbila, jer se ne poznajemo dovoljno dobro. Tada je nastala ta frka, Sonja ga je izbacila iz kuće. Čak sam bila spremna da me neko od njih dvoje pozove posle toga, ali to se nije dogodilo – kaže Una.
Una Grujić: Ugovarali smo poslovnu saradnju

– Sigurna sam da nisam ni prva ni poslednja kojoj je Lukas slao poruke. Znamo se nekoliko godina, sretali smo se po diskotekama. Ugovarali smo poslovnu saradnju, ali do toga nije došlo. Posle me je zvao kod njega u stan na kafu – kazala je Una za „Blic“.
Nepremostivo

I Maca Diskrecija je okrenula ploču.
Što bi se zbog mene razvodio?! Upoznali smo se, ali nismo bili zajedno – kaže starleta, čija se majka medijima hvalila da joj ćerka bila s Lukasom.

Maca Diskrecija: Upoznali smo se, ali nismo bili zajedno
– Moja ćerka je bila s Acom Lukasom. On joj je za to dao neke pare i obećao da će je progurati u „Zvezde Granda“ – kazala je Enesa Hodžić nedavno.

Iako su neki očekivali da će to prva uraditi Sonja, ipak je Lukas predao zahtev za pokretanje parnice Prvom osnovnom sudu.

Kao razlog je naveo nepremostive razlike.

Podijeli članak: