DETALJI PRVE EMISIJE ZVEZDE GRANDA KOJE NISTE VIDJELI: Zbog ovih komentara su Milomiru Mariću prijetili smrću!!!

Zabava

Prva emisija nove sezone popularnog muzičkog takmičenja  “Zvezda Granda”  pokrenula je brojne kontroverze zbog pregovora oko toga da li će ovo muzičko takmičenje preći sa “Prve“ na televiziju “Pink“, te, zbog nesporazuma između emitera, veliki broj pratilaca ovog programa nije bilo u mogućnosti da pogleda prvu epizodu… Naime, nakon svega pojedini kablovski operateri uopšte je nisu emitovali, dok su je drugi pustili sa sat vremena zakašnjenja, o čemu gledaoci nisu bili obaviješteni zbog čega su je i propustili.

Najviše pažnje ovaj put svakako je izazvao Milomir Marić koji je iskoristio svoju poziciju skrivenog člana žirija da pošteno isproziva stalnu postavku ovog šoua, zbog čega je nekolicina njih bila vidno uvrijeđena, ali su do kraja emisije shvatili da je riječ o šalama, a ne stvarnim uvredama…

“Prvi put vidim pjevačicu koja je muževnija od Marije Šerifović” , kazao  je Marić za jednu  jednu od kandidatkinja, što je izazvalo bijes svih osim Marije, koja se od srca smijala ovoj šali…

Budući da su svim kandidatima mjerili otkucaje srca, urednik televizije “Happy“ je iskoristio miran puls jedne od najatraktivnijih takmičarki te večeri da pecne i Acu Lukasa.

“Možda je njoj puls u redu, ali uzimajući u obzir trenutnu životnu situaciju Ace Lukasa treba izmjeriti i njegove otkucaje srca” kazao je Marić, zbog čega je popularni pjevač toralno pobesneo.Pored provokacija na račun Dragana Stojkovića Bosanca i njegovo porijeklo, najgore je prošla Jelena Karleuša.

“Ovaj kandidat je beznadežan slučaj. Njega jedino može da podigne Karleuša jer je ona specijalista za posebne operacije. Ona najviše voli te pjevače bez glasa. Oni su joj kao rod rođeni” , uperio je svoju žaoku Marić na plavokosu pevačicu.

 “Ko god da si, ja sam za tebe ipak Jelena Karleuša i treba da ustaneš kada pričaš sa mnom” , nije se tako lako  dala Karleuša.

 “Možda sam i prilega” kazao  je uz osmijeh Milomir.

 “Čini mi se da ćeš poslije ove emisije samo da ležiš” , zaključila je oštro Karleuša ovu raspravu, ali i pored ove implicitne prijetnje on je nastavio još gore.
 
 “Jelena čim vidi nekog muškarca, ona mora da kaže `da`” , iskoristio je igru reči Marić, ali su svi shvatili neprimjerenost ove izjave.

 “Je l` vi čujete šta je on meni rekao?! Sram te bilo” , nije mogla sebi da dođe Karleuša.
Nakon što je Jelena jednoj od kandidatkinja podrugljivo poručila da joj je Svetlana Ceca Ražnatović vjerovatno uzor, Milomir se nadovezao da je i njoj svojevremeno bila i da je htjela da postane baš kao ona.

 “Svi mi imamo ružnu prošlost” kazala  je Karleuša.

Ekskluziva

(Puls)

Podijeli članak: