DETALJI OKO RAZVODA ACE LUKASA: Predao papire za razvod, a onda supruzi rekao…

Estrada

Aca Lukas i Sonja Vukasnović razvode se poslije pet godina zajedničkog života. Pjevač je prije nekoliko dana u Prvom osnovnom sudu podnio zahtjev za pokretanje brakorazvodne parnice. Vijest o tome donosi Kurir, ističući da su razlog učestale razmirice i nepremostive razlike u braku.
Lukas se dugo lomio šta da radi. Pokušao je da očuva brak, ali nepremostive razlike među njima uticale su na to da on prelomi i preda papire za razvod. Nakon što je podnio zahtjev, sjeo je sa Sonjom i razgovarao. Dogovorili su se da od ove situacije ne prave cirkus zbog kćerke. Takođe, složili su se da neće iznositi prljav veš u javnost, te da će se potruditi svim silama da sačuvaju intimnost od medija – kaže pjevačev prijatelj u izjavi za Kurir.

Navodno, Aca Lukas se istog dana iselio iz zajedničkog doma na Voždovcu, u kom su ostale Sonja i njihova četvorogodišnja kćerka Viktorija. Iako više ne boravi na istoj adresi, Lukas svakodnevno obilazi kćerku.

Pjevač nije htio da potvrdi, ali ni da demantuje ovu informaciju.

– Ne želim da pričam o privatnom životu – kratko je rekao Lukas.

Sa druge strane Sonja ne odgovara na pozive novinara, a umjesto nje izjavu je dao advakat iz advokatske kancelarije Nevene Veselinović koja je zastupa.

– Sonja neće davati nikakve izjave o nesuglasicama u braku zbog interesa djeteta – saopštili su iz advokatske kancelarije Veselinović.

Upućeni u odnose Ace i Sonje tvrde da su oni krize u braku imali i ranije, ali su ih uspješno prevazilazili, te da nije isključeno da će se i ovog puta pomiriti.

(Doznajemo.com)

Podijeli članak: