DETALJI O KOJIMA NIKAD NIJE PRIČALA: Marija Šerifović otkrila svoj stav o religiji!!!

Lifestyle

Poznata folk pevačica ipak ne voli da previše ističe značaj vere u svom životu, ali je sada odlučila da otvori svoju dušu i otkrije detalje o kojima nikada do sada nije govorila…

Marija Šerifović (33) ne krije da jeste religiozna, ali na svoj način, te je za Hello otkrila šta joj je blisko njenom  srcu.

“Verujem u znakove, verujem da nešto što se u tom trenutku učini kao slučajnost ima smisao, naročito ako ste vernik”, jasna je bila naša jedina pobednica na Evroviziji, te je na to još  dodala:

“Neke krupne stvari apsolutno se dešavaju sa razlogom. Morale su da se dogode, na ovaj ili onaj način, to govorim na osnovu životnog iskustva… Nemam astrologa, ni numerologa, ni savetnika tog tipa. Jedini savetnik mi je Šerifović Marija”, kazala je pevačica.

Članica žirija “Zvezda Granda”je  otkrila  da su joj radili natalnu kartu, što joj uopšte nije mnogo važno.


“Radili su mi je neki ljudi, ali ne pridajem tome prevelik značaj…. Nemam ni živaca ni vremena da slušam da mi danas neko priča šta će biti za godinu-dve, a kamoli da to zapisujem, pamtim ili da se prisećam. Uostalom, lako je napraviti natalnu kartu javnoj ličnosti kao što sam ja “kazala  je Marija.

 

Kurir

Podijeli članak: