DETALJI KRVAVOG MASAKRA U SRBIJI: U prepunom kafiću UBIJENO 5 LJUDI, RANJENO 20!

Vijesti

Jedan čovek ušao je u prepun kafić, ubio svoju ženu i njenu drugaricu, a onda nastavio da puca po ostaloj  masi.
Sinoć, oko 01,40 časova u Zrenjaninu u mestu Žitište, u kafiću Makijato, se dogodilo teško ubistvo u kojem je život izgubilo 5 građana, a oko 20 ljudi je ranjeno.

Z. S. (1978),je  ušao u kafić i ispalio je više hitaca iz automatskog oružja i tom prilikom je ubio svoju suprugu i još jednu žensku osobu, nakon čega je nastavio da puca po građanima koji su se u tom trenutku nalazili u  kafiću, saopšteno je iz MUP. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su uhapsili Z.S, a uviđaj oko ovog stravičnog slućaja je u toku.
Kako saznaju za sada mediji nezvanično saznaju , ljubomorni suprug  Z. S. prvo je ušao u kafić, video svoju suprugu da sedi u kafiću sa nekoliko lica, a zatim se vratio na lice mesta sa oružjem.

Dve osobe su nažalost preminule na licu mesta, a tri u bolnici. Najmanje 4 od 20 povređenih osoba zadobile su teške povrede. 

Na licu mesta ministar je unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. On je još izjavio da su policajci, koji su bili u blizini, odmah pošto su čuli rafale pritrčali i uhapsili Z. S., koji nije pružao otpor.

SRBIJADANAS

Podijeli članak: