Vijesti
0

DETALJI GLUMIČINE SMRTI: Sumnjaju da je Mala nevesta UBIJENA! I to od strane…

Indijska televizijska glumica Pratiša Banerdži (24), koja se proslavila ulogom Anandi u seriji “Mala nevesta”, pronađena je tokom jučerašnjeg dana obešena u svom stanu u Mumbaju. Njen verenik Raul Radž je našao njeno telo oko pet časova popodne, nakon čega je obavestio njenu porodicu o onome što se desilo, a ona je odmah prebačena u […]

Podijeli članak:
DETALJI GLUMIČINE SMRTI: Sumnjaju da je Mala nevesta UBIJENA! I to od strane…

Indijska televizijska glumica Pratiša Banerdži (24), koja se proslavila ulogom Anandi u seriji “Mala nevesta”, pronađena je tokom jučerašnjeg dana obešena u svom stanu u Mumbaju.

Njen verenik Raul Radž je našao njeno telo oko pet časova popodne, nakon čega je obavestio njenu porodicu o onome što se desilo, a ona je odmah prebačena u bolnicu, gde doktori nisu mogli da joj ukažu pomoć, pa su je odmah proglasili mrtvom. Neki od njenih bliskih prijatelja i kolega ne veruju da se Pratiša ubila i sumnjaju da se radi o planiranom ubistvu.

“Istraga je u toku i previše je rano odrediti uzrok smrti” kazao je inspektor Vikram Dešpande iz policije Mumbaja.

Patrišin dečko Radž je jedna od prvih osoba koje su ispitane u policiji. Prema pisanju indijskih medija, Pratiša je trebalo da se uda za Radža bez obzira na to što je njihova veza bila turbulentna.

On nije odgovarao na telefonske pozive nakon što je do medija došla informacija o smrti glumice.

“Pratiša je u petak zvala drugaricu da je pita neke stvari o Raulovoj bivšoj devojci. Sumnjala je da je vara. Osim toga, bila je depresivna jer nije mogla da pronađe posao, a novac joj je bio na izmaku” kazala  je njena dobra prijateljica.

Lokalni mediji pišu još to da je Radž tokom boravka u bolnici izgledao smireno i kao da ga nije pogodila smrt verenice. Bolnicu je napustio u žurbi uz priču da ide da rezerviše avionske karte za Pratišine roditelje.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  NA DANAŠNJI DAN JE ZVERSKI PRETUČEN: 16 godina bez čuvenog glumca Dragana Maksimovića!!

Pričajući o ovom događaju, Doli Bindra, bliska prijateljica glumice, kazala je da je ona delovala kao jaka osoba i da ne veruje da je počinila samoubistvo, dok je njen kolegaAđes Kan izjavio da “ne misli da je to bilo samoubistvo, nego isplanirano ubistvo”.

Prema do sada nezvaničnim informacijama, Pratiša na vratu nije imala mnogo izražene tragove omče, dok je na levom obrazu imala modricu. Osim toga, ni oči ni jezik joj nisu iskočili, što je uobičajeno kada se neko obesi. Sve ove detalje trenutno ispituju nadležni.

Poslednja poruka

Prema izvorima, Pratiša nije ostavila oproštajnu poruku, bar ne u svom stanu, u kom je i pronađena.Ipak, njen poslednji status na aplikaciji “Whatsapp” donekle upućuje na mogučnost samoubistva i liči na poslednju poruku.

“Čak ni nakon smrti neću ti okrenuti leđa”  piše u njenom telefonu uz smajli.

piknik.rs

 

Podijeli članak:

Napisano od moderator2

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!