DEMOLIRALI STUDIO GRANDA: Popović pobesneo – Uništili bubice i inventar usred emisije!!!

Estrada

Kuku, šta to uradiše!
Emisija “Zvezde Granda” svakako da pored talentovanih kandidata, gledanost duguje i šestočlanom žirija.

Posebno se izdvojila emisija koja se sinoć emitovala, i u kojoj je nastao pravi haos. Naime, nakon nastupa dve kandidatkinje, koje nisu zadovoljile kriterijume žirija, budući da su, prema njihovom mišljenju, bile “energetski vampiri” i “dosadne”, sve je eskaliralo zbog reakcije Marije Šerifović…

“Energija vam je bila sačuvaj Bože i sakloni. Sada će baraž, pa brzo uradite nešto sa sobom. Popijte nešto, polijte se vodom, probudite se, nek se nešto desi!” vikala je Marija na sav glas i počela da se poliva flašicom vode koja je bila na stolu ispred nje.

Ubrzo, se ovaj potez pokazao kao vrlo nepromišljen, jer je Marija uspela da polije svoj telefon, ali i da pokvari bubicu, čija cena iznosi čak 1000 evra… Upravo zbog toga, direktor “Granda” Saša Popović  morao je odmah da reaguje:

“Da li ste vi normalni? Marija, stavi svoj telefon u vodu ako hoćeš, ali nemoj bubicu” vikao je Popović.

Nakon Marijinog ispada, i Lukas je imao jedan s tim što on nije koristio vodu, već je pobacao sve sa svog stola, da bi zatim oborio i stolicu, a onda se Snežana Đurišić ubacila rekavši da ta stolica košta 500 evra, te da članovi žirija prestanu da uništavaju invemtar u studiju.

 

Podijeli članak: