DEJANU DIJAGNOSTIKOVANA TEŠKA BOLEST? Odbija terapiju! NAPUSTIO ZADRUGU zbog pregleda a…

Rijaliti

Dejan Dragojević pre skoro 8 meseci nije ni znao šta će ga dočekati u petoj sezoni Zadruge. On je ušao u rijaliti kao oženjen čovek, a Dalila Dragojević mu je bila jedina, te je i sam govorio da ju je voleo kao Boga. Međutim, usledila je prevara sa Filipom Carem, a onda i javni razvod. I Dejan i Dalila su svoju ljubav započeli u rijalitiju Parovi, gde je Dragojevićka, tada Moreno Mujić odnela pobedu. O svemu možete da se informišete na našem portalu u okviru kategorije RIJALITI LUDNICA.

Kako Svet saznaje, Dejan Dragojević je za dva meseca smršao 15 kilograma, izgubio kosu i osedeo, nakon ozbiljnih simptoma, produkcija se pobrinula za njegovo zdravlje, te su ga odveli na preglede.

Dejan Dragojević nedeljama se oseća jako loše, ne može da spava, ima gušenja, probadanje u grudima, prekomerno znojenje, pa sve do suicidnih misli. Kako saznaju pomenuti mediji, na njegov zahtev produkcija ga je odvela na preglede, gde je dobio zvaničnu dijagnozu, a to je anksioznost.

 “Dekiju su ustanovili da ima anksioznost i to onu postraumatsku. Iako to zvuči bezazleno, zapravo uopšte nije, pogotovo kada se to stanje zanemari i ne uzima se odgovarajuća terapija. Međutim, Dejan ne želi da uzima prepisane lekove i samim tim, problem se iz dana u dan pogoršava. Lekari su mu zabrinuto rekli da ne može da očekuje poboljšanje ako se ne pridržava saveta, takođe se plaše da zbog ovog poremećaja, koji je kod njega i više nego izražen, ne naudi sebi.

Anksioznost dovodi do problema u svakodnevnom funkcionisanju, utiče na kvalitet života i međuljudske odnose. pacijenti imaju napade panike, uznemireni su bez razloga i mogu se javiti gušenja.

Ovo psihičko oboljenje može da ima posledice i na telesno zdravlje, nastaju problemi sa varenjem, visok krvni pritisak, čir, glavobolje, u nekim slučajevima i infarkt. To što je on mnoga osećanja potiskivao u sebi, uzrok je njegovog trenutnog stanja. Odlučio je da se ne žali cimerima, jer ne želi da ga dodatno sažaljevaju ili da ga opet napadnu kako manipulacijom dolazi do simpatija publike. Jedina osoba kojoj je rekao da su mu dijagnostikovali anksioznost jeste Sandra Rešić.

Svako ko gleda rijaliti vidi da se dečko raspada, ne može da se sastavi, potrudi se da se malo podigne, ali realnost ga opet spuca u glavu. I dok on iskreno pati i guta knedle u sebi, jop ga optužuju da se folira i da sakuplja glasove ” govori  za Svet dobro obavešten izvor i dodaje:

Dejanova porodica je jako uplašena za njegovo zdravlje, mole se samo da izađe živ i zdrav iz rijalitija. Ne mogu da ga gledaju kako se raspada. Mama Biljana za sve krivi Dalilu i koliko god da joj je teško da gleda kako njeno dete pati, sa druge strane je srećna što se sve ovako izdešavalo jer smatra da je njen sin bio u sekti, a ne u braku. Biljanin najveći strah jeste da se Dejan ne pomiri sa bivšom.

Podijeli članak: