DEFINITIVNO KRAJ: Bred i Anđelina su se razišli i to zbog prevare!?

Nekategorisano

Velika bajka najpoznatijeg para  Breda Pita i Anđeline Džoli možda ipak neće imati baš tako srećan kraj. Naime,kako piše “The National enquirer” ovaj poznati par se petog decembra posvađao na krv i nož, a ova svađa bi mogla da signalizira kraj njihovog braka.

Pitov brak sa Dženifer Aniston završio se  kada je na snimanju filma “Mr. & Mrs. Smith” upoznao Anđelinu i smuvao se sa njom, a sada je 52-godišnji glumac otputovao u Kambodžu da se suoči sa Džolijevom i ispita je o njenom neverstvu.

Kako tvrdi neimenovani izvor samo šest dana posle žučne svađe, uznemirena Anđelina (40) napustila je zemlju sa decom. Do sada je Bred više puta bio optužen za neverstva, pa je celokupna situacija u kojoj je on preispitivao njeno poštenje dovela do toga da u igri bude i razvod.

Sa velikim bogatstvom od čak  480 miliona dolara, ovaj razvod bi mogao da se pretvori u najveću sudsku bitku poznatih u istoriji. Kako pišu američki tabloidi Anđelina Džoli i Bred Put su se  već razišli, ali u tajnosti. Njih dvoje imaju šestoro dece, pa će legalna bitka utoliko biti nategnutija i neizvesnija.

Podijeli članak: