Dečko trudne Anđelke zakazao svadbu kod njenog muža: Zvao ga da mu bude kum pa šutnuo vjerenicu poslije 11 godina, ona se sada oglasila i!

Zabava

Dečko Anđelke Prpić, s kojim čeka duhete. Marko Ž, je zakazao svadbu u restoranu glumičinog bivšeg muža Darija Prpića. Godinu dana prije nego što su se Anđelka i Dario razveli, Marko je planirao da se oženi djevojkom sa kojom je bio 11 godina u vezi.

“Marko je 2019. godine želio da napravi svadbeno veselje u Dariovom restoranu u centru grada. Žugić je pitao Prpića da mu bude kum jer se druže još iz srednjoškolskih dana. Dario je oberučke prihvatio da mu kumuje. Taman kada su sve dogovorili, Prpićev restoran je zatvorila protivpožarna inspekcija, pa su morali da otkažu veselje” – započinje priču izvor blizak Anđelki i Dariju.

Marko nije želio da odustane od vjenčanja, pa taman kada je trebalo da zakažu novi datum, počela je pandemija koronavirusa.

Ubrzo su svi restorani bili zatvoreni, stupio je na snagu policijski čas, pa su Marko i njegova vjerenica prolongirali svadbu za neka bolja vremena. Međutim, do toga nije došlo jer se Marko zaljubio u Anđelku. Pošto nije želio da sjedi na dvije stolice, odmah je ostavio tadašnju vjerenicu.Sagovornik dodaje da je ona bila šokirana kada joj je Marko početkom godine rekao da želi da raskinu.

“Nije mogla da vjeruje šta joj se događa poslije 11 godina veze. Mislila je da se šali. Trebalo je da se vjenčaju, a umjesto toga je uslijedio rastanak. Još kad je saznala da ju je vjerenik ostavio zbog drugarice, srušio joj se  svijet. Odmah je Anđelku blokirala na svim društvenim mrežama” završava izvor.

Glumica je sa Markom započela vezu u martu, a u avgustu je saznala da je u drugom stanju.

Ona se od Darija, sa kojim ima sina, razvela 2020. godine.

Podijeli članak: