DARKO LAZIĆ SPREMAN NA VELIKU PROMENU: Otišao na odvikavanje u drugu državu……

Nekategorisano

POpularni folk pevač Darko Lazić je definitivno čvrsto riješio da se vrati starom načinu života, pa je potražio stručnu pomoć kako bi se što prije riješio poroka… Zvezda „Granda“ je trenutno na programu odvikavanja u specijalnoj bolnici u Austriji, koja primjenjuje najsavremenije metode liječenja bolesti zavisnosti…
Prema riječima našeg izvora, pjevač se na taj korak odlučio zbog svojih roditelja, koji su se potresili kada su vidjeli snimak kako šmrče bijeli prah, koji poslije maže po nepcima.

 “Darko je sjajan dečko, koji ima veliki talenat i potencijal da uspije u životu i zaradi mnogo novca. Međutim, posljednjih mjeseci on se previše opustio i potegao za porocima, kojih sada želi da se riješi. Na tome su insistirali njegovi roditelji, koji su mu predložili da odmah potraži stručnu pomoć. Budući da je njemu porodica najvažnija i da ne želi da oni budu zabrinuti, pristao je da ode na odvikavanje” govori naš izvor koji je veoma blizak Laziću.

On govori da Darko ne leži u bolnici, već povremeno odlazi na konsultacije.

“Lazićev dobar prijatelj drži tu kliniku u Beču. On mu je predložio najefikasniji program. Budući da se odavno poznaju, on mu je snizio cijenu jer je vidio da pjevač ima volju da se izliječi…

Zasad se drži plana, kao i savjeta ljekara koji mu je odredio terapiju. Svaki dan je na vezi sa stručnjacima i pridržava se terapije, koja odlično djeluje ne njega. Štaviše, on je počeo i da trenira, a promijenio je način ishrane. Shvatio je da je pogriješio i želi da se promijeni. On ima punu podršku svog brata i roditelja, a snagu mu daje kćerka Lorena, za koju je izuzetno vezan i zbog koje želi da bude onaj stari “ govori naš izvor na kraju.

(Kurir)

Podijeli članak: