Estrada
0

DARKO LAZIĆ PRIZNAO: Teško mi je, odavno nisam videla Lorenu! Marini ne pomažem oko sina jer…

Darko je pre nešto više od nedelju dana dobio sina Alekseja, a pevač je za emisiju ‘Premijera’ otkrio da li menja pelene i pomaže verenici Marini Gagić. Mesecima već mediji pišu o razvodu folk pevača Darka Lazića i pevačice Ane Sević koji imaju ćerku Lorenu. On je pre nešto više od nedelju dana dobio sina […]

Podijeli članak:
DARKO LAZIĆ PRIZNAO: Teško mi je, odavno nisam videla Lorenu! Marini ne pomažem oko sina jer…

Darko je pre nešto više od nedelju dana dobio sina Alekseja, a pevač je za emisiju ‘Premijera’ otkrio da li menja pelene i pomaže verenici Marini Gagić.

Mesecima već mediji pišu o razvodu folk pevača Darka Lazića i pevačice Ane Sević koji imaju ćerku Lorenu. On je pre nešto više od nedelju dana dobio sina Alekseja, a pevač je za emisiju ‘Premijera’ otkrio da li menja pelene i pomaže verenici Marini Gagić.
“Plašim se da menjam pelene, jer je još mali” sasvim otvoreno rekao je Lazić.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  ČISTILA JE KLOZETE I SA 14 GODINA POSTALA MAJKA: Naša pevačica progovorila o prošlosti, a evo šta joj je bila najveća škola!!!

” Ona je napravila rođendan za svoje prijatelje, ja ću morati za moje. Trebalo je da napravimo zajedno, ni Marina, ni Danijel ne bi imali ništa protiv. Njena stvar, ipak joj je majka. Ni ćerku nisam video dugo. Nadam se da ću je uskoro videti, teško je, ali ima vremena”  kazao je Lazić.

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!