DARKO LAZIĆ NAPRAVIO VELIKI SKANDAL: Došao na svadbu da peva, a maldoženja ga pred svim gostima izbacio napolje!

Estrada

Poznati folk pevač Darko Lazić po svemu sudeći pravi je skandal majstor.. Kao da mu nije bilo dovoljno privatnog skandala koji je doživljavao zbog navodne afere njegove supruge, sada se i profesionalno ponaša u potpunosti neprimereno…Nime, Lazić je nedavno bio angažovan kao pevač na jednom venčanju..

Na samom početku činilo se da je sve u redu i da će to biti lepa svadba, ali je Darko upravo zaslužan zbog čega nije bila.

Naime, pevač je u sred nastupa mikrofon predao kolegi koji je nastavio sa izvođenjem numera… Svi su mislili da je Darko otišao do toaleta ili na kratku pauzu, ali su posle izvesnog vremena shvatili da ga nema.
“Vidite, bilo je veselo, a Darko je naginjao čašicu od početka. I to baš naginjao. Zato su svi i mislili da je malo izašao da dođe sebi. Međutim, navršilo se dva sata kako Darka nema i mladoženja je malo počeo da gubi živce. Darko se najzad pojavio, neverovatno, ali noseći i mikrofon sa sobom i izgledao je pijano.

 

Zanosio se i smejao, pokušao je da peva, ali je brkao reči. E tu je mladoženja izgubio živce! Oteo mu je mikrofon i isterao ga sa svadbe. Menadžer je skočio da rešava problem, ali domaćin nije želeo da trpi bahato ponašanje i obojicu ih je isterao napolje” govori izvor sa tog slavlja.

pevač se još uvek nije oglasio.

 

(Kurir.rs/Blic)

Podijeli članak: