DARKO JE SA MNOM VARAO ANU: Pevačica Marija Malivuk otkrila tajnu a nakon toga…

Ljubav

Učesnica „Parova“ je kazala Zerini da joj je glupo što je bila s Lazićem dok je on još bio u braku sa Sevićkom.

Učesnica „Parova“ Marija Malivuk je  priznala  Zerini Hećo da je imala ljubavnu aferu sa Darkom Lazićem, i to dok je on bio u braku s pevačicom  Anom Sević… Pevačica koja je došla u Hepijev rijaliti da bi se ispromovisala napravila je opštu pometnju kada se pročulo da je bila sa zvezdom „Granda“. Ona je i na poligrafu pričala o njima, ali tada ništa konkretno nije rekla.

“Bili smo pre svirke kod njega kući da ga pokupimo i sudarili smo se ispred kupatila. Išli smo na nastup, on me je vratio kući i to je to. Samo jedna osoba je videla celu situaciju, ali ne verujem da je ona to rekla” kazala je Marija nervozno, jedva čekajući da se završi tema o Darku…Mnogi ukućani su posumnjali da je imala aferu sa njim i komentarisali su da je pitanje moglo da ima više značenja.

“Pitanje „da li je bila sa Darkom“ može da se odnosi i na to da li su bili na svirci zajedno, tako da odgovor nije uverljiv “kazao je neko od ukućana…Iako je Malivukova odahnula nakon ovog pitanja, ubrzo nakon parografa ona je zaboravila da u vili postoje kamere, pa se zapričala sa cimerkom Zerinom. Ona je tiho priznala da je imala nešto sa Lazićem i rekla da se plaši Ane Sević.

“Čoveče, ubiće me Ana. Mi se poznajemo. Stvarno mi je glupo. Darko je još bio oženjen kada smo bili zajedno, a ja sam bila razvedena “ kazala je Marija šapatom.Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Darkom Lazićem, ali se nije javljao na broj poznat redakciji, dok je Ana Sević rekla:

“Nemam komentar. U današnje vreme svako može da plasira u medije šta god je u njegovoj mašti. Mnogi su pokušavali da se reklamiraju preko našeg imena bez ikakvog dokaza. Svaka osoba koja se slika s nama može da plasira takvu priču, a za naše „partnere“ u medijima proglašavaju svaku osobu koja se nađe u našoj blizini. Svako ima pravo da radi šta hoće, ali svakome na čast” kazala je Ana.

Ana Sević je nedavno  na Kopaoniku uslikana sa biznismenom Danijelom, za kojeg pojedini tvrde da joj je dečko. Njih dvoje se tri dana nisu razdvajali, što je podgrejalo gradske priče… I za Darka se priča da ima novu devojku…

Navodno, on je u vezi sa koleginicom iz Hrvatske Oliverom Matijević, koja veoma podseća na Anu. Njih dvoje upoznali su se na jednoj privatnoj proslavi i odmah su sevnule varnice.

kurir.rs

Podijeli članak: