DARA PROGOVORILA O VEZI SA KOŠARKAŠEM: Najbitnije mi je da on ima…

Estrada

Naša popularna folk pevačica i članica žirija “Pinkovih zvezda”, Dara Bubamara, ne želi da svima otkriva detalje svoje ljubavne veze sa košarkašem Duškom Bunićem (27), ali priznaje da je sada veoma srećna. To se moglo videti po njenom osmehu.

Na postavljeno  pitanje o dvadesetsedmogodišnjem Buniću, Dari sijaju oči, što je više nego dovoljno da se zaključi da je mnogo zaljubljena, iako ona detalje romanse čuva za sebe.

” Ne mogu da pričam o tome. Razumite me. Imam svoje razloge. Mogu samo da vam kažem da je moje srce osvojeno. U mom srcu su takođe moj sin i moja porodica “ mnogo zagonetno  je odgovorila Dara za “Alo” i na to još  dodala:

“Ja sam uvek srećna, u vezi ili ne. Zašto ne bih bila?! Ostvarena žena, imam mnogo koncerata, lepo radim, lepo trošim, školujem svog sina, meni malo treba da budem srećna “ govori  Dara i otkriva čime je jači pol osvaja.

 ” Najbitnije je da je dobar čovek. Nebitno je da li je nizak, visok, ima li mišiće, trbušnjake ili nema…. Najbitnije je da je da ima dobru dušu i da ume da ceni moju dobrotu “ govori Dara te na to još dodaje da je uvek meta pripadnika muškog roda, bez obzira na emotivni status.

” I dok sam bila u braku su mi muškarci pisali, ali ja sam sve to shvatala kao da mi pišu fanovi, ali onda pređu granicu, pa moram da ih blokiram… To je normalno kada si popularan i simpatičan “ govori Dara.

Podijeli članak: