DANIMA IH IZGLADNJIVALA, PA OSTAVILA NA KIŠI: Priča o okrutnoj majci koja je potresla ceo Balkan!!

Vijesti

Ova majka ostavljala je decu po nekoliko dana bez hrane, novca i osnovnih uslova za život.

Ona je grubo zanemarila sve njihove potrebe i na kraju ih i psihički zlostavljala. Decu je zapuštala ostavljajući ih u improvizovanom stanu u podrumskim prostorijama bez ikakvih sredstava za život.

U ovom zaista  šokantnom slučaju, majka je osuđena uslovno na kaznu zatvora u trajanju od samo tri meseca, a deca su smeštena u hraniteljsku porodicu.

“Nemoralna majka izbegavala je da se brine o deci i da ih odgaja. Deca su joj pripala nakon što se rastala s njihovim ocem s kojim je živela u bračnoj zajednici “ pisalo je u saopštenju zamenika glavnog tužioca prenosi Dnevni avaz.
“Osnovni sud u Brčkom je osudio na kaznu zatvora 38-godišnju ženu zbog zanemarivanja i zlostavljanja troje vlastite dece,” saopšteno je iz ove institucije.

Identitet ove osuđenice nije objavljen u interesu žrtava, troje maloletnika koje je nemarna majka danima ostavljala bez hrane, ali je javnost upoznata sa detaljima.

“Nije vodila računa o njihovim egzistencijalnim, emocionalnim i obrazovnim potrebama ” rekao je tužilac.

Da cijela ova stvar bude još gora, decu je izložila psihičkom i emocionalnom nasilju ostavljajući ih same bez ikakvog prethodnog obaveštenja o odlasku i povratku, kao i mogućnosti bilo kakvog kontakta s njom. Po povratku, u stan bi često dovodila nepoznate muškarce s kojima se ‘intimno ponašala’ izlažući decu nedoličnim radnjama odraslih i njihovim neprimerenim razgovorima.

“Naposletku, ona je trajno napustila stan i otišla sa strancem u susednu državu, ostavivši decu kod rodbine” piše u saopštenju.
Kako brat ove nemoralne majke nije bio u stanju da brine o deci, uprkos lošim vremenskim uslovima, ostavio ih je na ulici u blizini kuće njihovog oca, kažu u tužiteljstvu.

“Ostavljeni na kiši i ne želeći da odu ocu, troje dece se javilo tetki, koja ih je privremeno zbrinula, dok ih na kraju Centar za socijalni rad nije smestio u starateljsku porodicu.”

Nažalost, u međuvremenu se jedno od njih i mnogo razbolelo, zbog čega je podvrgnuto hospitalizaciji i hitnoj operaciji. Njegova okrutna majka nije se uopšte interesovala za zdravlje niti se javljala!

SRBIJADANAS

Podijeli članak: