Danas je bilo zakazano novo suđenje između Cece i Karleuše! Evo šta se desilo!!!

Estrada

Danas je na sudu u Novom Beogradu bilo zakazano ročište između folk pevačice  Cece Ražnatović i pop pevačice  Jelene Karleuše po tužbi ove prve… Kao što znate, Ceca je protiv Jelene podnela čak tri tužbe zbog izjava koje je dala o njoj u medijima i na društvenim mrežama.

Kako SVET  zasada saznaje, ni Jelena ni Ceca danas se nisu pojavile na sudu, pa je ročište pomereno za mart ove godine.Da se podsetimo, njih dve su se pre mesec dana srele na sudu i tad je došlo do žestokog obračuna između njih, o čemu je JK detaljno pričala u intervjuu.

Tada je Jelena na pitanje: Da li se kaješ zbog izjava o njoj?

“Je*ala te Ceca i neka ga pop*uše svi koji imaju jednu lepu reč da kažu o ženi koja je osuđeni kriminalac! Dalje, to što su krimosi cenjeni u Srbiji jeste naša bruka i sramota. Srpska sramota. Muka mi je od pitanja o njoj. Prema tome – nemoj!”

Ona važi za osobu koja je izuzetno suzdržana u javnosti, a na sudu je izgubila kontrolu i vikala na tebe. Čime si je to isprovocirala?

“Smirenošću i osmehom. Moj novi moto – govori tiho i je*i im mater svima. Baš mi je drago što je pokazala svoje pravo lice. I mogu da kažem da joj je to lice uživo baš jezivo. Htedoh joj reći na sudu da sam šokirana kakav je ona u stvari krš od ribe uživo, ali to nije bio predmet rasprave…. Hahahaha!”

Razvila si zaista  lep odnos sa Mirom Škorić posle toliko godina animoziteta. Da li je ona prvo morala da se posvađa sa Cecom da bi se to desilo?

“Mira je super, a ti sjaši, bre, sa Cecom.”

 

Podijeli članak: