Danas dženaza majci i bebi iz bh. grada: Riječi njenog supruga kidaju dušu…

Vijesti

Dženaza majci i bebi iz Bosanskog Petrovca koje su preminule 17. marta u Kantonalnoj bolnici u Bihaću bila održana danas. Tragično preminuloj Azri Bećirspahić i njenoj beni dženaza bila je obavljena na mezarju Didovići u Bosanskom Petrovcu.

Podsjetimo, istragu oko ove tragedije provodi Ministarstvo unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

“Istraga je u toku, ekipe su na terenu. U slučaj je uključen odjel kriminalističke policije, Kantonalna policija i Tužilaštvo USK. U cilju istrage ne možemo davati više informacija”, rekao je Adnan Beganović, portparol MUP USK, za portal Radiosarajevo.ba.

Od 25-godišnje Azre i njene bebe se preko društvenih mreža opraštaju brojni prijatelji i rodbina. Posebno je potresno čitati o tome kako je reagovao suprug, odnosno otac.

Naime, jedan njegov prijatelj (podaci poznati redakciji), na društvenim mrežama je napisao sljedeće:

“Ovo je nažalost majka, supruga, sestra, kćerka… koja je jutros preminula u Kantonalnoj Bolnici Doktor Irfan Ljubijankić.

Danas sam bio sa njenim suprugom koji je skrhan bolom koji ga je zadesio jutros.

Priča mi kako je sa njom pričao samo par sati prije njene smrti šalio se sa njom, ona se žalila da je boli. Kamen bi zaplakao na ovo!Osjećaj ga probudi u toku noći, kaže ne mogu spavati, prevrćem se nešto nisam dobro.

Ujutro ustanem ne mogu ni jesti nisam nikako ok.

Odem u bolnicu i tamo čujem strašnu vijest umjesto da slavim, ja tugujem.

Imam strašno puno pitanja na koja još uvijek nemam odgovora.

Danas sam upoznao predivnog božijeg insana neka mu da snage da izdrži ovu tugu”.

Podijeli članak: