Dala joj otkaz, sad strahuje: Dadilja Kim Kardašijan otkrila jezive detalje o starleti

Lifestyle

Starletina dadinj Nensi,nakon što ju je Kim otpustila,je riješila da na vidjeo iznese sve detalje oko života poznate starlete.Naime Nensi je između ostalog navela i da starleta u kući kao ljubimca drži šakala, ali i to da postoji šokantan razlog zašto ona jede svoju placentu.

Slavna starleta Kim Kardašijan je unajmila kao dadilju Nensi Dženkinson, koja je radila u Londonu za englesku kraljevsku porodicu. Ona je opstala u ovom domaćinstvu šest meseci, a zatim je otpuštena. Sada se Nensi sprema da objavi knjigu sa detaljima iz života poznate starlete, a već je otkrila nekoliko šokantnih detalja.

Kim Kardašijan svakog dana jede manje porcije svoje placente kao deo satanskog rituala Iluminata“, rekla je dadilja koja je čuvala Nort Vest. Nensi tvrdi da je čula Kim kako razgovara sa svojom sestrom Kloi o svom planu da jede placentu.

Čula sam da planira to još pre mesec dana. Kloi je delovala zbunjeno i pomalo iznenađeno detaljima koje joj je Kim navela, tvrdeći da će tako uspostaviti punu kontrolu nad bebom. Pomalo razumem zašto to želi da uradi jer ta beba nekad zna da bude zastrašujuća. Nemojte me pogrešno razumeti, ta beba je ponekad zaista slatka i fina, ali u nekim momentima ne deluje ljudski“, kazala je ona.

Kada su je pitali o tome šta Kanje misli o tome što Kim jede placentu, Nensi je rekla da on nema ništa protiv toga. On se takodjer hvalio i da je njegova majka isto jela svoju placentu i da je to bila “najukusnija i najzdravija placenta u istoriji”.

Nejasno je da li je Kanje svestan mračnog rituala u koji se Kim upustila, ali Nensi veruje da on nema pojma.

Kanje je prava dušica.On je najsrećniji kada je u kući i kada dizajnira flaše za vodu, kožne pantalone za džoging ili komentariše dizajn drugih ljudi. Kada sam ga prvi put upoznala, držao je peškir i strastveno gunđao kako bi voleo da je on uspeo da izmisli peškir jer je to predmet sa dizajnom koji nema manu. Nikada nisam čula nijednu lošu reč o njemu“, rekla je Nensi.

Nensi se boji da bi Kim mogla da pokvari Kanjea.

Kanje se nije interesovao za politiku dok Kim nije počela da mu ispira mozak. Ne želim da pričam mnogo o tome. Više o tome ću navesti u svojoj knjizi“, kazala je.

Drago mi je što više nisam tamo“, nastavlja svoju priču sada već bivša dadilja. “Počela sam da se plašim za svoje zdravlje. Oni imaju šakala koji slobodno trči po kući. Nekada pomislim da je on glavni u kući. Taj šakal je nešto užasavajuće! Kada pogledate u njegove oči, možete videti da bi ubio čoveka, ženu ili dete s istom lakoćom s kojom bi ja ubila muvu”, otkriva Nensi.

Drago mi je što sam ponovo kod kuće sa mojim mačkama. Ježila sam se od tog šakala. Jedini gost kog taj šakal voli je Džej Zi. Ne znam koja je fora s tim. On skoči Džej Ziju na butine i liže mu dlanove. Na sve ostale laje. Kim je to bilo smešno, a meni je zadavalo užasnu glavobolju“, kazala je. Za sada Nensi je jako  uzbuđena zbog svoje nove knjige i kaže da je napisala oko 460 strana, ali da treba da napiše još oko 200, pa da počne sa finalnim prepravkama.

Ona nije želela da otkrije više detalja o knjizi, ali je rekla da ona otkriva čitavu istinu o planu Kardašijanovih, Iluminatima, kao i o svetskim vlastima i korporacijama.

Mnogo sam naučila dok sam živela u tom domaćinstvu. Naučila sam mračne, uznemirujuće stvari. Ponekad poželim da ništa od toga nisam znala. Ipak, sada, kada znam, jednostavno moram to da podelim sa svetom“, kazala je uzbudjenaje Nensi.

Ipak postavlja se pitaje da li Nensine tvrdnje stvarno treba shvatiti zbiljno? Na kraju krajeva, ona je ipak otpuštena.

To otpuštanje je bilo kompliment. Kim je bila ljubomorna na moju zadnjicu i to je sve“, kazala je Nensi.

Ipak mnogima to nije bilo jasno.Kim Kardašijan, žena sa najčuvenijom zadnjicom na svetu, bila je ljubomorna na zadnjicu Nensi Dženkinson?! Da li je to moguće?

Ja možda nisam poznata kao ona, ali imam jako lepu zadnjicu. Jednom sam bila na sastanku preko Tindera i nije bilo nikakvih varnica, pa sam pošla kući, ali onda mi je taj momak poslao poruku ‘O moj bože, sad sam video tvoju savršenu zadnjicu! Vrati se! Oprosti mi što se nisam zaljubio u tvoje lice’“, rekla  je Nensi.

Njena knjiga biti će objavljena krajem jeseni iduće godine, a ostaje da vidimo kakva će biti reakcija Kim Kardašijan na sve ove detalje.

B92

Podijeli članak: