DA VAM SE ZAMANTA OD VISINE HONORARA: Evo koliko će Farmeri zaraditi za razvrat u Lisoviću

Rijaliti

Prije par dana krenuo je novi serijal rijalitija Farma, a većina učesnika na imanje Lisović stigao je za velike pare.

Na Farmu je stiglo 28 takmičara koji će se u naredna četiri meseca boriti za nagradu od 50.000 evra. U prošloj sezoni najbolje plaćeni bili su Stanija Dobrojević, za koju se šuška da je inkasirala 50.000 evra, kao i Kristijan Golubović, koji je sam pričao da je zaradio oko 100.000 evra.

A evo koliko će novi farmeri zaraditi u ovom serijali.

Vesna Zmijanac

Folk pevačica Vesna Zmijanac za učešće u rijalitiju „Farma“ tražila je i dobila 50.000 evra. Zmiki je od svih VIP seljaka uspela da izvuče najveći honorar, vredan koliko i glavna nagrada! Za razliku od nje, ostali farmeri su dobili daleko manje novca, dok su oni manje poznati javnosti zarad popularnosti pristali da uđu u rijaliti bez ikakve novčane nadoknade.

Zorica Marković

Zorica je za vreme učešća na Farmi 4 dobijala honorar od 1.000 evra nedeljno, pa ne verujemo da je sad pristala na manju sumu novca.
Marina Perazić
Hrvatska pevačica je zaradila pristojnu sumu novca za učešće na Farmi 2009. godine. Marinin nedeljni honorar iznosio je oko 1.000 evra nedeljno.

“Ne smem da pričam koliki mi je honorar, ali ako je prosečna plata u Srbiji 350 evra, ja sam sebi i ćerkama obezbedila tri meseca prosečnog života s honorarom od jedne nedelje”, izjavila je svojevremeno Perazićeva nakon napuštanja Farme.

Velibor Džarovski 

Kralj nameštaljki, fudbalski menadžer iz Makedonije, koji se pohvalio da je nameštao utakmice, pre nego što je ušao na imanje rekao je da mu nije cilj pobeda.
“Uzeću para koliko mi daju. Meni novac nije bitan, samo da kupim poneki slatkiš svojim unučićima“, kazao  je Džarovski.
Ivona Negovanović Cuca
Pevačica je već učestvovala u Parovima gde joj je honorar bio oko 400 evra nedeljno,i najverovatnije je i za ovaj rijaliti dobila ako ništa više, onda bar toliko.

Alo

Podijeli članak: