Da li će Saša da plati? Evo za koliko bi para Dara sedela sa Karleušom u žiriju “Zvezda Granda”!

Estrada

“Saša Popović veoma dobro zna moje razloge zbog kojih ne bih pristala da budem deo takmičenja, znate koga ne želim da gledam”  kazala  je Dara Bubamara
Dugogodišnji sukob između Dare Bubamare i Jelene Karleuše se i dalje nastavlja, a Dara je ovog puta poručila da nema tih para za koje bi bila u žiriju “Zvezda Granda” i to sa Jelenom.

Dara sada  tvrdi da je ne zanima učešće u “Zvezdama Granda”, sve dok je žiri u sadašnjem sastavu.

“Saša zna moje razloge zbog kojih ne bih pristala da budem deo takmičenja, ima tu više stvari. Dok je sadašnjeg sastava, ne bih. Znate koga ne želim da gledam. Ne postoji taj honorar, ma da je milion evra, da budem negde ako mi nešto smeta. Prosto sam navikla da se samo okrenem i odem. Ja, inače, sarađujem sa “Grand produkcijom” i često sam u emiisjiama i nemamo nikakav problem”  kazala  je Dara Bubamara i još  otkrila u kakvim je odnosima sa Sašom Popovićem i Lepom Brenom.

“Sa Sašom se čujem redovno, a s Brenom nemam kontakt. Uglavnom smo na ćao-ćao. Ona je meni bila idol kada sam bila mala, sad je gledam kao koleginicu, a kao ženu je izuzetno poštujem. Taj uspeh kakav je ona napravila, malo njih može” kazala  je Bubamara.

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: