“Čuvajte svoju decu…”: Potresne reči Žike Todorovića nakon velike porodične tragedije KIDAJU DUŠU…

Vijesti

On je naslednika dobio u 49. godini

Popularni glumac Srđan Žika Todorović koji je tragično izgubio svog trogodišnjeg sina Dejana protekle srede, je poručio svim  prijateljima da čuvaju svoju decu, jer nikad ne znaju šta može da im se desi.

“Svi smo duboko potreseni ovim što se desilo. Žika i Ana su živeli za tog dečaka, bio im je najveća radost. Nemamo reči utehe za njega. Čuli smo se juče, Srđan ne zna za sebe. Mnogo mu je teško. Samo mi je rekao: “Čuvaj svoju decu, nikad ne znaš šta može da se desi.”

Andrija Kuzmanović koji sa Žikom igra u seriju “Senke nad Balkanom”, govori da mu pružaju oidršku u ovim teškim trenucima.

“Kolege iz serije su se čule s njim. Tu smo za njega šta god mu bude trebalo. Teško nam je svima “ govori Andrija dok Nenad Jezdić na to još dodaje:

“Ovo je toliko strašno da nemam reči.”

Gotovo sve kolege teško su podnele vest o smrti naslednika Žike Todorovića. ..Trebalo je da on sa njima, ali i sa novinarima, u nedelju u kafani “Sokače” svečano pogleda poslednju epizodu druge sezone “Senke nad Balkanom”. Niko nema snage za to, pa je reditelj Dragan Bjelogrlić zbog tragedije odlučio da otkaže druženje…

srbijadanas

 

Podijeli članak: