ČUDA IPAK POSTOJE: Nevjerojatno je kako su tri mladića preživjela ovu prometnu nesreću!

Vijesti

Zaista nevjerovatna saobraćajna nesreća dogodila se sinoć malo prije ponoći u mjestu Vranovci. Jedna osoba je teže i dvije osobe lakše ozlijeđene. Naime, njihov automobil doslovno je prepolovljen, od čega je jedan dio završio u obiteljskoj kući.

U ovom  automobilu bila su trojica mladića u dobi od 17, 19 i 20 godina i zaista veliko  je čudo da su preživjeli. Kako govore u policiji, ni vozač i a ni putnik na stražnjem sjedalu nisu bili vezani sigurnosnim pojasom. Vozač i putnik na stražnjem sjedalu zadobili lakše tjelesne ozljede, a teže je ozlijeđen suvozač.

“Automobil se kretao kolnikom kroz mjesto Vranovce od zapada u smjeru istoka. Po ulasku u lijevi zavoj zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na cesti (zavoj i mokar kolnik) vozač je po izlasku iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom, prešao na lijevu (sjevernu) prometnu traku te u zanošenju sletio preko travnate bankine u odvodni kanal sa sjeverne strane kolnika i desnim bočnim djelom automobila udario u rub betonskog kolnog ulaza….

Tom prilikom je, zbog jačine udara, došlo do razdvajanja prednjeg i stražnjeg djela vozila.

Prednji dio vozila se zaustavio na sjevernoj prometnoj traci, a stražnji dio automobila u kojem su se nalazili vozač i putnici je u nekontroliranom kretanju po travnatoj površini prednjim djelom udario u južno pročelje kuće kbr. 19., gdje se i zaustavio dok je otpali poklopac prtljažnika udario u južno pročelje kuće kbr. 17”,….stoji u policijskom izvješću.
(Index.hr)

Podijeli članak: