CIMER iz CZ može da reši slučaj Marjanović: Tvrdi da mu se Zoran poverio o ubistvu pevačice

Vijesti

POstavlja se pitanje: Da li se to konačno slučaj koji ne prestaje da intrigira srpsku javnost privodi kraju?!

Sudbinu Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči ubio  suprugu Jelenu Marjanović, mogao bi da zapečati jedan od njegovih “cimera” iz CZ u Bačvanskoj… Redakciji Srpskog telegrafa se javio čovek koji tvrdi da je “robijao” sa Zoranom i da zna istinu o smrti pevačice.
“Poštovana redakcijo, bio sam u zatvoru sa Zoranom Marjanovićem i ispričao mi je sve o ubistvu žene Jelene. Ako želite dogovor, zvaću u 16 časova” stoji u pismu pisanom rukom koje je stiglo na adrsu novina i potpisao je kao “vaš verni čitalac”.

Autor pisma ipak nije želeo da otkrije svoje ime ni same detalje koje je saznao o zločinu koji je potresao Srbiju, najavivši samo da če to naknadno uraditi…. Do tada ostaje da se vidi da li će njegovo svedočenje pokopati Zorana ili će dovesti do nekog novpog obrta. Bilo kako bilo, sagovornici lista nemaju sumnju u to da će Zoran ako već nije, u izvesnom trenutku pući i nekom eispričati istinu o smrti supruge.
“U zatvoru pre ili kasnije svi puknu i požele da otkriju i najmračnije tajne… To ne mora biti cimer ili dobar prijatelj. Neretko se dešava da se ljudi na ulici ispovede potpunim strancima, pa tako i u zatvoru. Sve zavisi od slučaja do slučaja. Neko želi da se pohvali, nekpo da izbaci sve iz sebe što ga tišti..

. Ne bi bilo iznenađenje i da je Zoran nekom ispričao nešto što nikad nije nikome, ali dosad u CZ nemaju nikakvu informaciju o tome niti je neko od pritvorenika kontaktirao njih sa takvom nekom pričom “kaže  izvor Srpskog telegrafa iz Bačvanske.

Svedočenje

Sagovornik dodaje da , ukoliko je Zoran zaista isppričao nekome neki bitan detalj o zločinu, svedočenje te osobe može da stavi tačku na slučaj “Marjanović”.

Zoran Marjanović u problemu? Drže ga u zatvoru da ga ne ubije mafija?!

” On može da svedoči na suđenju ukoliko do toga dođe, a može istragu da preusmeri u nekom novom pravcu. U svakom slučaju, ako taj čovek iznese neke nove detalje o ubistvu pevačice, policija i tužilaštvo će odmah reagovati “ –govori  sagovornik.

Zoran Marjanović je uhapšen 15. septembra, nakon gotovo godinu i po dana od ubistva pevačice. On je i pre toga bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza…

Telegraf

Podijeli članak: