Ćerka Sinana Sakića surovo popljuvala Anabelu: Pričaš da si preživela rat, ponižavaš majke i očeve koji su traume doživeli dok si se ti skidala!!!

Rijaliti

Đulkica Sakić Amzić je brutalno iskritikovala Lunu i Anabelu, dok je za Kiju imala samo reči hvale…Ćerka pevača Sinana Sakića je nedavno na društvenim mrežama napisala podugačak status putem kojeg je iznela svoje mišljenje o ljubavnom trouglu Luna – Sloba – Kija, pomenuvši i Anabelu Atijas i Gagija Đoganija..

Njene reči u najmanju ruku su šokirale mnoge, najviše zbog reči kako “Gagi očigledno nije dovoljno mlatio Anabelu”.

Međutim, Đulkica Sakić Amzić ponovo se oglasila na ovu temu, očigledno ne odstupajući od svog stava i mišljenja.

” Ok, izašlo u novinama, donekle sam znala da hoće. Greška novinara je sto me nisu pitali, jer bih imala još puno što šta da kažem na tu temu. Prvo, ja nisam nikakva javna ličnost, moj otac je. Da sam želela da se bavim bilo čim vezanim za javnost, uradila bih to davno. Ja nisam neko kome treba slava, jer moj otac je ima za sve nas. Ja sam u ovoj priči supruga i majka tri devojčice. Da se ogradim, porodicu Đogani izuzetno poštujem i cenim njihov rad. Gagija lično ne poznajem i apsolutno ništa protiv njega nemam, on je za mene vrhunski igrač i muzičar. Anabelu ne poznajem i sada mi je drago da je tako, jer bih verovatno muža negde morala sakriti” kazala je Đulkica.

“Majke su te koje usađuju moral deci, majke su te od kojih zavisi kakva će im deca biti. Slobina majka je najveće razočarenje koje jedna snajka može da doživi. Gospođo, uz dužno postovanje, pa vaša snajka nijedan komentar nije dala za novine dok vi niste. Sina ste osudili na propast samo zato što vam snajka nije po meri. Strašno!!! Ovo me je pogodilo lično i objasniću to. Najstrašnije mi je kada su majke imale težak život i kroz te svoje patnje leče komplekse na svoj deci. Tipičan primer Anabela. Sećate se kada je ušla u “Zadrugu” sa Kijom? Ja sam se šokirala njenom pričom i još više aplauzom kojim je dobila. Žena je rekla da je preživela rat. Da, i moja tetka, i moji ujaci, i njihova deca, pa su čestiti vredni i pošteni “ veoma oštra je bila Sinanova ćerka.

“Lutko moja, povredilo me to što ponižavaš majke i očeve, braću i sestre koji su traume preživljavali dok si se ti uvijala, skidala i zarađivala za hleb. I umesto da detetu objasniš da to nije u redu i da je jako ružno, ti izađeš i kažeš: “Pa zaljubili se. 100 ljudi 100 istina. Pa Sloba je dobrica… Pa Kija je glumica, dokazaću to…” Najcrnje mi je kada mi dođu drugarice moje ćerke i pitaju me da li je OK da se smuvaju sa oženjenim muškarcem, jer Anabela kaže da je sasvim ok ako se desi ljubav???? Ona je ipak javna ličnost, a one uvek znaju šta je ispravno… Draga sada treba da budes stvarno lavica i da objasniš devojčicama, javno, koje imaju po 16, 17 godina da je sasvim OK ako se zaljube u oženjenog muškarca i nebitna je stvar da li mu je žena trudna ili ne ili imaju dečicu. Rekla si da ti je izdaja nešto sto nikada ne bih oprostila, a to što su druge izdate zbog tebe nikom ništa “  napisala je Đulkica.

“Kija je bre povređena žena koja se i dalje drži, od nje nauči šta je lavica, bori se kao lav gleda svog zakonitog muža na kog ima pravo i te kako, u rukama neke tamo klinke. Sram te, bre, bilo, još kao snimiš pesmu “Zabranjeno”. Fuj, bre, gadiš mi se i ti i sve sto ima veze sa tobom. Ćerka ti ima javno seks, ali i to objasni klinkama da je OK da ih mame i tate podrže . Nemam više komentara na sve ovo KIJA LAVICE KRALJICE SVE STO SI TI URADILA I JA BIH SVE BAS TAKO KAKO SI I TI. Kroz tebe draga gledam svoju priču samo što će i tvoja kao i moja završiti sa srećnim krajem “ – poručila je Đulkica u svom dugom statusu…

 

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: