Ćerka je rekla komšinici da proveri kako su joj roditelji. U kući je zatekla UŽASAN PRIZOR, a priča iza njega je još TUŽNIJA….

Vijesti

Ćerka je kazala komšinici da proveri kako su joj roditelji… U kući je zatim zatekla zaista UŽASAN PRIZOR, a priča iza njega je još TUŽNIJA…

Dušanku Miljković (77) je mrtvu pronašla komšinica u kupatilu u porodičnoj kući u selu Ljupten, u blizini Aleksinca, dok je njen suprug Miloslav (77) ležao blizu nje, kome je pozlilo kada je pokušao da je spase.Ovaj nesrećni par je pronađen u petak kada je zabrinuta ćerka pozvala komšinicu da proveri zašto joj se roditelji ne javljaju na telefon, pa je komšinica Živica Savić došla u porodičnu kuću Miljkovića i zatekla tužan prizor
Iako se najpre posumnjalo da su Miljkovići žrtve razbojništva, istragom je utrvrđeno da je Dušanka, koja je već bolovala, preminula sasvim prirodnom smrću. Ispostavilo se da je njenom suprugu pozlilo dok je pokušavao da je spase.

” Dozivala sam u dvorištu, međutim, nisu se odazivali pa sam ušla jer je bilo otključano, Dušanka je ležala u kupatilu, a Milosav je krkljao pored nje”  GOVORI  i dalje potresena komšinica Živica.
Policija je obavila uviđaj, a zbog razbacanih stvari sumnjalo se najpre da je u pitanju razbojništvo…. Institut za sudsku medicinu JE isključio  svaku sumnju da je Dušanka ubijena jer nema nikakvih povreda, a s obzirom na to da je bolovala od karcinoma, ustanovljeno je da je umrla prirodnom smrću….U niškom Kliničkom centru, gde je smešten suprug preminule starice, govore da se lekari i dalje bore za njegov život.

” Pacijent je životno ugrožen i nalazi se na respiratoru. Moramo da uradimo dijagnostiku skenerom da bismo imali sve činjenice. Ono što je do sada utvrđeno je da ima povredu slezine što je moguća posledica pada u kupatilu” govore lekari u Kliničkom centru.

Porodica je najpre posumnjala da su Dušanka i Milosav žrtve pljačke jer su nedavno prodali njivu za par stotina evra, a taj novac nisu pronašli u kući, što je moguće jer je negde sklonjen…. Takođe su naveli da su ih redovno obilazili i brinuli o njima.

BLic

Podijeli članak: