CELO BOGASTVO: Zbog trudnoće Seve izgubila….

Zdravlje

Kojićka je u dogovoru sa svojim suprugom Igorom i lekarima rešila da batali posao i u potpunosti se u potpunosti posveti drugom stanju, pa je vlasnicima diskoteka i klubova na vreme javila da nađu adekvatnu zamenu..

Pevačica, koja će za šest meseci po drugi put postati mama, je  poslušala  svog lekara, koji joj je savetovao strogo mirovanje,. pa je otkazala sve tezge,. ali i privatne proslave u inostranstvu.

“Čim je saznala da je trudna, odmah je otkazala nastupe u klubovima širom Evrope. Odbila je i da se pojavi na privatnim proslavama, koje su odlično plaćene ” govori naš dobro obavešten izvor, koji trvdi da ju je suprug Igor Kojić podržao u svim odlukama.

Međutim, Seve i  ne bi bila takva zvezda da je baš sve obaveze batalila. Srpska snajka nije otkazala velike koncerte, i to pre svega onaj u Splitu na svoj rođendan 21. aprila…  Tada će se održati velika koncertna promocija albuma “Naša bila štorija”. Samo nedelju dana nakon ovog dugonajavljivanog spektakla, ,Kojićka će s Ministarkama otputovati i na mini-turneju u Las Vegas…

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa nekoliko ljudi iz Severininog bliskog okruženja. Kompozitor i Severinin saradnik Filip Mitrović ljubazno se javio i objasnio sve u vezi sa njenim nastupima.

“Nisam upućen u to da li je Severina otkazala nastupe ili ne… Znam da ide s Ministarkama u Las Vegas. Ako me bude pozvala na koncert u Splitu, rado ću otići jer sam prisustvovao svim njenim nastupima ” kazao  je Miletić.

Kurir

Podijeli članak: