CECU ISKORISTIO DEČKO: Aca traži 3.000 evra za…

Estrada

Priče u vezi Cece i njegog novog dečka ne prestaju.

Naime,pre nego što je smuvao poznatu folk  pevačicu, Aleksandar Jovović je za modni angažman tražio svega 500 evra. Medjutim sada on zahteva šest puta više para! Poznata pevačica  neće više da ga angažuje jer krije da je bila u vezi s njim.
Ceca Ražnatović (43) je pomogla 16 godina mlađem manekenu Aleksandru Jovoviću, s kojim je donedavno bila u vezi, da izađe iz anonimnosti i postane jedan od najtraženijih u modnom svetu.

Zahvaljujući ovoj ljubavnoj  vezi s poznatom pevačicom Aca je i te kako profitirao u svom poslu. Kako Kurir Stars saznaje, maneken je nedavno dobio jednu ponudu da snimi reklamu za jedan modni brend. On je tada , u stilu velike zvezde, zahtevao honorar od čak 3.000 evra, što je šest puta više od onoga koliko je zarađivao pre nego što je smuvao Cecu.
Medjutim zanimljivo je da je i za angažman u pevačicinom spotu za pesmu “Dobro sam prošla”, pre godinu i po, dobio 500 evra. Da ne grešimo dušu, taj novac je uzeo pre nego što su počeli vezu.

“Kad je javnost saznala da je bio s Cecom, Aleksandar se istripovao da je manekenska zvezda. Zovu ga sa svih strana, a sve to zahvaljujući vezi s pevačicom. Međutim, on je počeo da bira poslove i zahteva ogromne honorare. Tako je nedavno, kada su ga pozvali da reklamira jedan brend, bio izričit: „Slikaću se samo za 3.000 evra“. Zbog toga ima sve manje posla  “ govori  naš dobro obavešten izvor.

Posle raskida Ceca i Aca su ostali dobri prijatelji.

Medjutim uprkos tome, Ceca ne želi da ga angažuje za spotove za pesme s novog albuma “Autogram”, koji je objavila prošle nedelje i koji je već postao veliki hit.
“Iako bi Ceca mnogo volela Jovovića u nekom spotu jer je lep i zgodan, neće da ga pozove jer na sve načine pokušava da zataška vezu s njim”  govori naš izvor.

Mi smo pozvali Cecu i Aleksandra za komentar, medjutim oni nisu odgovarali na naše pozive.

Kurir

Podijeli članak: