CECA SE NE ODVAJA OD PRIJATELJICE U TEŠKIM TRENUCIMA: Progovorila o Marininoj borbi sa teškom bolešću!!!

Lifestyle

Svetlana – Ceca Ražnatović, uz supruga i sina Marine Tucaković, čini sve kako bi ona što lakše podnijela dane u bolničkom krevetu onkologije i dala joj snagu da se bori sa opakom bolešću… Jedan od najpoznatijih tekstopisaca na Balkanu trenutno proživljava pravu dramu boreći se za život na odjeljenju onkologije u Beogradu…Uz nju su, kako saznajemo, sve vrijeme suprug Aleksandar Radulović Futa i sin Milan, ali i dugogodišnja prijateljica i saradnica Svetlana – Ceca Ražnatović.

Upravo je Ceca bila ta koja je ubijedila Marinu da ode na pregled jer je Tucakovićevoj pozlilo u nedjelju, ali je mislila da je to problem sa dijabetesom, koji ima već godinama… Nekoliko dana prije toga se osjećala malaksalo, pa je sve to pripisivala virusu. Ipak, kada joj je pozlilo i kad se onesvijestila, Ceca je insistirala da odu ljekaru i uputili su se na onkologiju, gdje je hospitalizovana.

” Molim vas, Marini su sada, prije svega, potrebni mir i podrška svih nas koji je volimo da bi ovu bitku dobila. Na nama je da budemo uz nju “  bilo je sve što nam je kazaka Ceca kada smo je pozvali da je pitamo kako se sada osjeća Marina, znajući da se ona ne odvaja od nje…

Tucakovićeva trenutno leži na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, gdje se lavovski bori s opakom bolešću… Kako za sada  saznajemo, urađeni su joj detaljni pregledi i biopsija, a rezultati će biti gotovi za nekoliko dana.

” Čekajući rezultate, ona ne gubi nadu da će sve biti uredu. Marina je poznata kao veliki borac i neko ko se nikada ne predaje. Nakon što je proživjela najveću životnu dramu kada je izgubila sina, ona je postala psihički jača, ali nije mnogo marila za svoje zdravlje. Kada je saznala dijagnozu, Marina je porodicu, ali i sve bliske prijatelje odmah obavijestila šta se događa. Iako su svi zabrinuti i non-stop je zovu da čuju kako se osjeća i kakve su prognoze ljekara, ona ih sve uvjerava da će biti sve u redu”  gvoori Marinina bliska prijateljica, i dodaje:

” Suprug i sin su sve vrijeme uz nju, kao i Ceca koja dosta vremena provodi sa Marinom i trudi se da njihovi razgovori budu pozitivni i šaljivi, kakvi su inače. Niko joj ne dozvoljava da padne duhom. “

 

Kako za sada saznajemo, o Marininom zdravlju trenutno brine najbolji tim ljekara i svi se nadaju dobrom ishodu.

” Ljekari su rekli porodici da je najbitnije da ona psihički ostane jaka i da vjeruje u ozdravljenje jer je to bitan dio borbe sa opakom bolesti. Kako je Marina sarađivala sa veliki brojem javnih ličnosti, svi joj pružaju punu podršku i nude pomoć”  govori naš izvor.

(Kurir)

Podijeli članak: