CECA REKLA DA SE UDAJE: Mislili su da je Šašić, kada su čuli ARKAN hteli su da me…

Lifestyle

Ljubavna priča naše poznate pevačice  Svetlane Cece Ražnatović, tada Veličković, i Željka Ražnatovića Arkana je počela 1993. godine u jednom restoranu. Ipak, kada su se njih dvoje verili i kada su uveliko planirali venčanje, ona je otišla kod svojih roditelja i saopštila im svoju životnu odluku.
Njeni roditelji mislili su da će se Ceca udati za tada poznatog pevača Željka Šašića, a pravo iznenađenje  usledelo je kada su čuli da je Arkan taj koji je osvojio njeno srce.

“Rekla sam im da ću se udati za Željka. Mama je rekla: “Za Šašića? Divno. On je sjajan momak”. Ćale se u to nije mešao. Samo me je pogledao i rekao: “A, Šašić?” A ja im kažem: “Kakav, bre, Šašić? Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!” Ljudi kad nisu popadali. Možda su ranije nešto i načuli, ali su se nadali da će da me prođe. Onda se otac uozbiljio: “Budeš li to uradila, ja ću te se odreći!“”Znala sam da me samo plaši. “Možete svi da se poubijate, ja ću se udati za njega jer ga obožavam” ,kazala   sam im. I, kada je Željko prvi put došao kod nas, sve je funkcionisalo kao po receptu”  rekla  je jednom najpopularnija pevačica na ovim prostorima.

Foto: Printskrin/Jutjub
(Pink)

Podijeli članak: