CECA PRVI PUT O KUĆNOM PRITVORU: Nisam mogla ni do kuhinje, do kreveta sam hodala samo…

Estrada

Po svemu sudeći nimalo joj nije bilo lako.
 
“Dok sam nosila nanogicu, kretanje u celoj kući bilo mi je ograničeno. Nisam mogla da uđem u kuhinju, da ispratim goste, da idem u bilo koju sobu osim dnevne, do kreveta sam morala da idem samo ravnom linijom” govorila  je velika fol zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, prvi put ekskluzivno govoreći o svojim zatvorskom danima u 2011.godini.

Ceca je željela da naglasi da je bila “zakinuta”  i za neke privilegije kućnog zatvora koje joj po zakonu sleduju.Za razliku od mnogih koji su u tim privilegijama uživali ona ih nije mogla da dobije.
Ceca još govori  i kako je, dok je bila u kućnom pritvoru, u medijima vladala prava naučna fantastika, aludirajući verovatno na seriju natpisa kako je uživala u bazenu u kući, ili kako je pravila žurke u klubu za proslave itd…

Zapravo, svi gosti koji su bili na slavi morali su da budu u dnevnoj sobi jer Ceca nije smela da mrdne iz te prostorije, gde je bila i za Novu godinu, zajedno sa decom.

“Moja sestra Lidija i ja nismo imali brojne pogodnosti koje su nam po zakonu sledovale. Lidija je zbog sina mogla da bude dva sata dnevno i van kuće, ali su joj to pravo uskratili”  kazala je Ceca u intervju za Informer.

 

Da se podsetimo , Ceca je 2011. godine postigla sporazum sa Višim tužilaštvom kojim je priznala protivpravno prisvajanje novca od transfera fudbalera FK “Obilić” u inostrane klubove.

Folk zvezdi Ceci je nanogica stavljena 22. juna 2011. godine, a u kućnom zatvoru je bila osam meseci jer je u kaznu uračunato i vreme koje je provela u pritvoru u vreme trajanja “Sablje”, 2003. godine.

SRBIJADANAS

Podijeli članak: