CECA JOŠ UVEK U ŠOKU: Prijavila sam slučaj policiji!!

Estrada

Za sada još uvek nepoznata osoba se predstavila kao sin njenog pokojnog supruga i pretila joj ubistvom. A još se pričalo i da se Željko Ražnatović krije na Kipru.

“Zaista ne znam šta bih rekla na to, to potresa celu njegovu porodicu, decu, mene. Takve stvari nisu za ispiranje usta. Ne daj bože nikome da to oseti na sopstvenoj koži”  govori ova folk zvezda na priče da je njen suprug negde živ i zdrav.
Nedavne pretnje koje je navodno uputio Mihajlo Ražnatović, sin pokojnog Arkana, putem društvenih mreža, su izazvale mnogo pažnje. Ovaj put Mihailo i Ceca su to zajedno demantovali, a ceo slučaj je prijavljen policiji.

“Nas dvoje se jako dobro poznajemo i znam da on to nije mogao da napiše. Mihajlo nije sklon vulgarnostima i psovkama. Prijavila sam slučaj policiji i još uvek čekam da se odgovorna osoba za te statuse privede. Verujem u naše institucije. Verujem da će ta bolesna osoba biti uhvaćena “ kazala je Ražnatovićeva.

“Gledam kako neki ljudi koji ne znaju ništa o meni pričaju o mom životu… Neki koji su gledali u pod kada su se obraćali mom pokojnom suprugu. Oni pričaju i izmišljaju priče o meni i mojoj porodici. To je mnogo strašno “ govori  Ceca.
“Kriminalizovali su me kao ličnost, diskreditovali kao ženu, predstavljali su me kao promiskuitetnu osobu. Jedino još nisam bila pedofil! Sve sam ostalo bila u životu” kazala je Ceca u emisiji “Premijera”.

 

Blic

Podijeli članak: